Sayfalar

Yuzde Elli The Body Shop indirimi



THE BODY SHOP İNDİRİMİNDEN ALDIKLARIM

Yılbaşı sonrası The Body Shop Mağazaları bildiğiniz üzere indirime girdi. İndirim body butter, hediye setleri ve bazı makyaj ürünlerini kapsıyor. İndirimi duyduğumda direkt mağazayı arayarak Moringa serisinin indirime girip girmediğini sordum. Çünkü The Body Shop benim için öncelik sırasında göre; moringa, chocolate ve vanilya serisi demek. Moringa'nın da indirim grubunda olduğunu söylediler ve iş çıkışında evime en yakın avm'ye gittim. Tabi hemen moringa butter, vanilya ( içerisinde ışıltı, yansıma olan yazın bacaklar için çok hoş görünüceğini düşündüğüm) vücut losyonunu ve kabını çok beğendiğim şu yuvarlak vanilyalı el losyonunu aldım. Kendisi başucumda komodinimde durucak :)






Açıkçası evet bu ürünleri seviyorum ancak indirim dışında bir body butter'a 37.90 gibi bir para vermem. İndirim günlerinde bu ürünleri stokluyor bir daha ki indirime kadar kullanıyorum. Hatta elimde bir kaç ay önceki indirimden kalma hiç açılmamış losyonlarım da mevcut :)

Neyse tesadüfen kozmetik bölümüne yöneldiğimde şu far paleti dikkatimi çekti. Pakette iki adette uygulama fırçası bulunuyor. 50 TL 'den 25 TL'ye düşen bu paletteki dumanlı doğal tonlar çok hoşuma gitti kaçırmak istemedim. İkinci seçeneği daha toprak tonlu idi. Ancak fotoğraftaki ürünü koluma deneyince kesinlikle budur dedim.





Moringaya gelince:(

Kasada sorun çıktı moringalı butter tüm mağazalarda (söylediklerine göre) indirimli geçmiyor. Sorun halledilince arayacaklar. Bu durumdan sonra da moringalı butter'lar indirim standından kaldırıldı sorun çözülene kadar. Aldıklarımdan da memnunum ancak gerçekten istediğim moringalı butter idi... Neyse canımız sağolsun.

Daha sonra H&M 'den görmüş olduğunuz 7TL'lik saç bandını 1 Liraya bilezik serisini de 10 Liraya aldım. Acayip bir indirim vardı bir uğramanızı tavsiye ederim.


Göz altım içinse Flormarın şu akmayan kalemlerinden çok güzel yeşil tonlu göz kalemini aldım. (kahverengi gözlere çok yakışıyor). Avon argan yağlı saç serumu indirimler 8 Liraya geldi. Açık tonlu fondötenlerimi dengelesin cildime doğal bir bronzluk katsın diye Flormar'dan multi colored  pudra aldım.



Bu arada The Body Shop'da bazı parfum guruplarıda %50 indirimde bilginize...

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

4 yorum:

  1. Palet tam benlikmiş yaa :)) Ayy kaçırdım sanırım ben bu indirimii :(:( Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin için yazısını yazıcam canikom :) kaçırmadın daha indirim devam ediyoorrrrr!!!

      Sil
  2. vanilya vücut losyonuna ne kadara aldn canım? vailya setlerindede indirim var mıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vanilya seti görmedim canım. vanılyalı ışıltılı losyon normalde 27.90sanırım yarı fıyatına aldım. Vanılyalı el losyonu ise indırımle 10 lıraya geldi. Ancak vanılya butter'lar ındırımdeydı ondan emınım

      Sil