Sayfalar

NARS ORGASM ALLIK-BLUSH

Merhaba

Artık bloggerların klasik ürünleri ve yorumları arasında daimi yeri olan ve olacak bir marka ve en popüler ürünü ile karşınızdayım. Huzurlarınızda Nars Orgasm allık;





Bu allığın popülaritesi almama sebeb oldu desem yalan söylememiş olurum heralde. Sephoraya gittiğimde Benefit Sugar Bomb ve Nars Orgasm arasında kararsız kaldığımı söylemiştim. Sağolsun uzmanlar yardımcı oldular. Yine merak ettiğim Benefit Hello Flawless Fondöteni uyguladılar cildime. Bir yanağıma Nars Orgasm diğer yanağıma Benefit Sugar Bomb'u sürdüler. Ben ikisi arasında çok net bir fark göremedim 'aa şunu seçiyim bu olmaz dedirtecek!' Dedim biraz dolaşayım mağazalardaki ve dışardaki doğal ışıkta da göreyim rengi karar vereyim. O mağaza senin bu mağaza benim bir yanakta Benefit Sugar Bomb diğer yanakta Nars Orgasm ile Marmara Forumda gezdim efendim :)






Ben, bizzat, şahsen, kendim suratımdaki kızarıklıklardan ötürü makyaj yapan biriyim:) Yani bunun için makyaj yapan bir insanın pembe allık kullanması benim için imkansızdı. Tercihim her zaman şeftali bronz tonlarından yanaydı. Ama bu allık var ya bu allık tüm tabularımı yıktı!






İlk zamanlarda The Balm'ın Hot Mama allığını bu ürüne dupe olarak okumuştum. Gratise git gel allığa bakıyorum deniyorum allahım inanılmaz bir kızarıklık görüntüsü veriyor cildime. Yahu diyorum bu allığın nesi bu kadar beğeniliyor! Kısa keselim The Balm Hot Mama bu allığın dupe si falan değil kardeşim. Evet kabındayken o içindeki sarı ışıltılarıyla sanki benzermiş gibi duruyor. Amma velakin Nars Orgasm cildinizde çok hoş bebeksi ve doğal bir pembelik veriyor. Kızarık yanak görüntüsünden eser yok. Kesinlikle ama kesinlikle bittiğinde tekrar alacağım hatta yedeklesem mi diye düşündüğüm tek allığımdır! El bebek gül bebek saklıyorum, kullanmaya kıyamıyorum, o elimdeyken sanki bir mücevheri tutuyorum :)






Sugar Bomb'a gelince bu allığı almadan bir kaç gün önce MAC Style allığı satın almıştım. İkisinin tonları birebir olmasa da (hiçbir allık birbirinin aynı değildir) yakın gördüm. Yani farklı bir ürün satın almayacakmışım gibi geldi tercihim Nars Orgasm' dan yanaydı. Sephora makyaj uzmanları her ne kadar bu yıl doğal allıkların moda olduğunu söylese de ve bana Benefit Sugar Bomb'un daha yakışıtığını söyleselerde... Pişman değililm :)
Çoookk Seviyorum Çokkk
İşte aşık olduğum bir kozmetik ürünüm Nars Orgasm







Ürün 4.8 gram ağırlığında. Başarılı pigmentasyonu sayesinde oldukça bereketli. Fiyatı: 72TL


3 yorum:

  1. Şimdi vepa'dan alıyorum:)yardımcı oldu yorum tesekkürler

    YanıtlaSil
  2. online satılıyor mu hala nars?

    YanıtlaSil