Sayfalar

KASIM AYI BİTENLER


KASIM AYI BİTENLER

Bugün de bir bitenler yazısıyla karşınızdayım. Ekim ayı boyunca bitirdiğim ürünleri kapsıyor bu yazının içeriği... Boş kutular yazı için biriktirildi :) 



Soldan sağa;


  • DİADERMİNE MAKYAJ TEMİZLEME MENDİLİ: Sevmiyorum bu ürünü nihayet bitti bir daha alınmayacak.
  • REXONA 8*4 DEODORANT: Bu deodorant stickle birlikte kapmanyalı bir fiyatla satılıyordu. Deodorantı bitti, şimdi sıra stickde. Fena değil ama çok aranılacak bir ürün de değil. Olmasa da olur.
  • THE BODY SHOP DREAMS UNLIMITED SUN FRESH VUCUT LOSYONU: Body Shop'un kullandığım en kalıcı ve yoğun kokulu vücut losyonudur bence. Limited Edition ve parfüm kokulu bir krem. Ürünün aynı zamanda parfümü de var. İndirimden almıştım. İndirimde rastlarsam yine alırım.
  • THE BODY SHOP WATERMELON PASTEQUE VÜCUT LOSYONU: Bu ürünü de indirimden almıştım. 5TL gibi bir fiyata gelmişti bana. Aman Allahım 1 Lira bile olsa alınmazmış. Karpuz kokulu bu krem içimi çok baydı midemi bulandırdı. Iyk!
  • BIODERMA SENSİBO H2O: Kullanmayan ve memnun kalmayan yok heralde bu ürünü. Göz makyajımı, tüm yüzümü siliyor, yeri geliyor tonik olarak da kullanıyorum. Hassas cildime zarar vermiyor.
  • GRATIS BENRI KARE PAMUK: Benri pamuklar favorim. Yedeği sürekli bulundurmaya çalışıyorum. Dağılmıyor. Çok dayanıklı ve oldukça da büyük.
  • MOSCHINO PINK BOUQUET PARFUM TESTERI: Sephora alışverişim sonrası 3 Paket poşetime atılmıştı. Bayıldım. Çok hafif günlük kullanıma uygun olacağını düşündüğüm şekerli bir parfüm.
  • SEPHORA MAKE UP BASE, MAKYAJ BAZI: Yani... :s ürün yorumumu blogda görebilirsiniz uzun uzadıya yorum yazmak istemiyorum. Çok sevmedim açıkçası.
  • ESTEE LAUDER PORE MINIMIZING: Bu ürünümde bitti. Gözenekler üzerinde bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sadece cildinizi çok güzel bir şekilde yumuşatıyor. Faydasızın teki!
  • MAC GÖZ ALTI KAPATICISI: Bu ürüne bayılıyorum. Harika bir görüntü yaratıyor. Oldukça hafif yapılı ve bereketli bir ürün. Yoğun göz altı morlukları olmayanlara tavsiye edilir.







Eskiler bitsin! Yeniler gelsin diyor... Sizleri kocaman öpüyorum...

MAKYAJSIZ ASLA'yı
takip edin
Makyajsız Kalmayın

2 yorum:

  1. Ohh ne de guzel bitirmissin darisi benim de basima :)) Sephoranin makyaj bazini bende pek sevmemistim. Onu kullandigim donemde cildimi cok yaglandirdi gibime gelmisti :/ Buarada yeni yil icin ufak bi cekilis yapiyorum belki bakmak istersin :) http://makyajinasli.blogspot.com/2012/11/cekilisim-var.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam canım takıbe geçiyorum :) teşekkürler

      Sil