Sayfalar

GRATIS BENRI ASETON

GRATIS BENRI ASETON


Efendim Asetonun yazı olur mu demeyin! Memnun kalınırsa elbet olur... Huzurlarınızdaaaa Benri Aseton... :)



Benri marka pamuk ve aseton ve kremleri Gratis'e giden tüm kozmetik severler bilir. Watson Cosmo-Shop asetonsuz oje çıkartısından sonra (bir önceki yazımı okursanız anlayacaksınız) kendisine ba-yıl-dım!

Aslında yine bir riskti bu kadar büyük bir asetonu memnun kalıp kalmayacağını bilmeden satın almak. Ama bu markanın pamuğu ve el kreminden oldukça memnun kaldığım için denemek istedim. Nitekim de yine yanılmadım.

Üzerinde yazıldığı üzere gerçekten nemlendirici etkisi var. Her türlü de Parmex ile yarışır kardeşim!

Missss gibi kokuyor. Zaten üzerinde de asetonun o sert kokusunu kırmak amacıyla parfüm bulunmaktadır yazıyor. Bu koku bana nedense abimin araba parfümünü hatırlattı. Kavunumsu bir koku...



Özellikle bunu seçmekte etkin olan unsura geliyor sıra...




Evet bu tarz pompalı ürünü kuaförümde görmüştüm ve satın almak istemiştim ama bulamadım. Benriyle kavuştum. Çok fonksiyonel :)


Epey de gidecek bir ürün. Çünkü kapağı sayesinde fazla dökmeden gerekli miktarı pamuğunuza alıyorsunuz. Nemlendirmesi de cabası :)

Makyajsız Asla'yı takip edin
MAKYAJSIZ KALMAYIN

1 yorum:

  1. çok faydalı bir yazı olmuş...sırf şişesini 6 liraya veriyorlar. bu benri asetonu denediğimden beri başka aseton kullanmaz oldum.sanırım bir ara ben de aseton karşılaştırması yapacağım.
    bana da beklerim
    msblueblack.blogspot.com

    YanıtlaSil