Sayfalar

FLORMAR YÜZ BAZI PRIMER MAKE UP BASE

FLORMAR YÜZ BAZINA DA EL ATTI... HADİ İNCELEYELİM BAKALIM!

Flormar, özellikle Taksim Mağazası'nın tasarımıyla bana Mac'i anımsattı. Bu marka, oldukça profesyonel bir şekilde ilerlemeye ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Bir Türk Markasının bu derece gelişim göstermesi beni sevindiriyor. Yabancı markalara olan bağımlılığımızı da azaltıyor.

7 numaralı far paletimi alırken kasada görüp nasılmış diye bir pompa elime sıktım bu ürünü. Cildinizde kadifemsi yumuşacık bir his ve mis gibi bir koku yaratıyor. Elimde Sephora Yüz Bazı olduğu için hemen alıyım diye bir girişimde bulunmadım ilk önce. Ancak satış danışmanı bayan içerisinde bulunan özleri anlatınca deneyeyim bari diyerek sepetime attım ürünü.







Nihayet Sephora yüz bazımda tükendi ve Flormar bazıma el atmış bulunuyorum.
Bu ürünü sevdim aslında. Cildinizi Sephora baza göre daha güzel nemlendiriyor ve pamuk gibi yapıyor. Makyaj yapmasa da süresi geliyor insanın cildine. Renk konusunda bir fark da yaratmıyor cildinizde ancak ürünün böyle bir vaadi de yok zaten.








Bakalım ürün kendi sitesinde nasıl tanımlanmış;


PRIMER MAKEUP BASE


Yumuşak dokusu ile ciltte pudramsı ve mat bir efekt yaratır. Makyaj öncesi Pudra tozları ile ciltte bulunan ince çizgileri doldurarak pürüzsüz bir cilt oluşumu sağlarken içeriğinde bulunan akasya ve yeşil çay sayesinde cildin elastikiyetini destekler. 



pürüzsüz görünüm kazandırarak cildi makyaja hazırlar, gün boyu cildi nemlendirir ve kurumasını önler.


Evet vadettikleri bunlar. Doğru mu? Doğru...dostlar.

Fiyatı 24- 25TL arası. Ben Akbatı AVM Flormar mağazasından aldım. 

Ürün 30 ml fondöten ebatında. Şişesi sanki cam gibi gözüküyor ancak plastik. Bir pompası tüm yüzünüze yeterli geliyor. Tavsiye eder miyim? Kesinlikle. Eğer bitene kadar merak ettiğim bir baz olmazsa tekrar alacağım. 







Sephora baz şişesinden dolayı çok sıkıntı yarattı. Ürünün dörtte biri şişenin içerisinde kaldı ve pompası ürünü çıkartmadı. İçine kalem sokarak geri kalanı kullanma çabası tam bir rezillikti. Tekrar alacağımı da zannetmiyorum.

Elime dağıttığımda verdiği ışıltıyı ve sağlıklı görüntüyü umarım yansıtabilmişimdir.




SEVGİLER

MAKYAJSIZ ASLA'yı
takip edin
Makyajsız Kalmayın

21 yorum:

  1. Bende de var bu üründen, çok memnunum!!! :)

    Bende bloguma beklerim:

    http://makyajmanya.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel o zaman. Hemen takibe geçiyorum :)

      Sil
    2. canim benide takip edersen cok mutlu olurumm daha cok yeniyim

      Sil
  2. daha önce hiç yüz bazı kullanmamış biri olarak beni mazur görün :) nasıl kullanıyosunuz yani göz altına üstüne falanda sürülüyor mu çünkü eye primer ım var onunla birlikte nasıl kullanırım soru işareti oldu kafamda almak istiyorum boşuna almış olmayayım. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bunu sadece yüzüne uyguluyorsun göz altlarına ve üstüne sürülmüyor. ben nemlendırıcımı sürüp kurumasını bekledıkten sonra bunu sürüyor bununda kurumasını beklıyor ardından fondötenımı sürüyorum. bundakı amaç yuzune sürdüğün fondöten ve tenın arasında bir tampon oluşturmak cildin için ince bir koruyucu tabaka. fondötenının pudranın ve allığının kullanım süresi bu primer sayesinde uzuyor. yüzünde dağılmadan duruyor. yalnız cildin yağlı ve ya yağlıya dönük karmaysa bu primerı tavsıye etmem cnm. sevgiier!

      Sil
  3. teşekkür ederim çok yardımcı oldu bu :)

    YanıtlaSil
  4. Suanda bu urun 29tl civari. Bende flormar aliaverisimde alip almamak konusunda tereddut etmistim orda calisan bayan cok iarar etti almam konusunda fakat almadim simdi pisman oldum en kisa zmnda alicam aciklamalariniz cok etkili oldu bu dusuncemde tesekkurler.

    Bana da beklerim :) www.makyajsevdam.blogspot.com

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Butun bayanlara siddetle oneriyorum bu urunu gercekten harika.

    YanıtlaSil
  6. merhaba benim cildim çok yağlı bu ürün olmaz mı ?

    YanıtlaSil
  7. merhaba benim cildim çok yağlı bu ürün olmaz mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm tavsiye etmiyorum yaglı ciltliysen. Ben karma ciltliyim sadece t bölgem yağlı ama bende dahi t bölgemı çok yağlandırdı. Son zamanlarda havalar ısınmaya başlayınca fondöten bazın verdiği nemden dolayı cildime oturmadı. Eğer kış aylarında cildin kuruyorsa o dönemlerde kullanabilirsin.

      Sil
  8. ben üründen memnunum ama pompadan ürün zor geliyor mecburen kapağını açıp elime döküyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bende böyle bir sorun olmadı. Bence aldığın mağazaya ürünü geri götür. Flormar ekibi pek sorun çıkarmıyor bu tarz şeylerde

      Sil
  9. benleri kapatır mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır canım kapatıcı özelliği hiç yok

      Sil
  10. selam..benim yuzum kuru nemlendirici surmeden fondetan sursem kabik veriyor...bu urunden aldim benim yuzumu cox yaglandiriyor, isil-isil oluyor yani boylemi olmali???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cnm aynısı bende de oluştu. bir pompadan fazla uygulama.bir de altına uguladığın nemlendırıcı çok yaglı yogun nemlendırme özelliğine sahıpse yaglandırıyor evet. sadece bunu uygulayıp dene, miktarı azalt, fondötenın de nemlendırıcı özelliği varsa o da yapar. yanı urunlerın hepsı nemlendırıcı yapıdaysa böyle sonuç verıyor

      Sil
  11. süperrrrrrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süpermi saçmalama ben hiç memnun kalmadım fazla yağlandırdı

      Sil
  12. yüz bazı ne için kullanılıyor bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
  13. Bende bugun aldim avm den.satici kiz israr etdi.yuzun puruzsuz dedi bu tam sana gore falan dedi.almak istemiyordum sonrasevindim aldigma simdi okuyorum yorumlari iyiki akmisim.ve de y8rumlar iyice isime yaradi tesekkurler.ben 29ntl aldim ama.inwallah ise yarar

    YanıtlaSil