Sayfalar

FLORMAR FONDÖTEN FIRÇASI

FLORMAR FONDÖTEN FIRÇASI

MAC 187 fırçayı Mac ile tanıştığım ilk günden beri satın almak istemişimdir. Ancak fırçaya verilen paraya gerçekten acıyorum! Bu konuda çok pintiyim napim! :)

Avon'un fondöten fırçasıyla bu zamana kadar idare ettim elimle sürdüğümde çok oldu. Flormar 7 nolu far paletimi alacağım gün Akbatı AVM Flormar'da bir de fondöten uygulaması istedim. Stantda çalışan bayan fondöten uygulamasını şu fırçayla yaptı efenim... :)




Yüzümü çektim "o ne o? " dedim :) Sanki Mac 187 ile uygulama yapılıyor gibi geldi. Fondöten fırçamız dedi. Çok güzelmiş fondöteni boşver fırçayı alıyorum dedim :)




Böyle tanıştık kendisiyle. Yanımda olmadığı için fotoğrafını çekemedim ama şeffaf makyaj çantası gibi de bir kılıfı var. Diğer fırçalarınızı da içerisine koyup çantanıza atabilirsiniz.

Güzel uygulama sağlayan bu fırça hiç iz de bırakmıyor. Avon fondöten fırçası iz bırakıyordu uygulama sonrasında elimle izleri dağıtmaya çalışıyordum.




Temizliğini ise şampuanla yapıyorum. Bakmayın siz şimdi böyle kirli durduğuna :) Ne uygulama ne de yıkama sırasında hiç dökülme görmedim.



Ben sevdim bu üründe vazgeçilmezim oldu. Fiyatı da 16TL idi. Daha ne olsun!

Okuduğunuz için teşekkürler. Yorumlarınızı bekliyorum.

MAKYAJSIZ KALMAYIN


5 yorum:

  1. sayfanız genel olarak çok güzel ve bilgilendiri şeylerle dolu.yenimi açtınız bilmiyorum ama ben yeni gördüm.videolarınız varsa izlemek isterim.paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfamı yeni açtım. Görüşlerinizi bildirdiğiniz ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Basın sektöründe çalışan biriyim kanal açıp pek kendimi göstermek istemiyorum açıkçası. Hobi olsun diye yaptığım bir sayfa, bu işe çok para döküyor ve makyaj yapmaktan zevk alıyorum. Yeni yazılarım yolda. Takip etmeninizi ve yorumlarınızı bekliyorum Sevim Hanım. Secgiler!

      Sil
  2. bloga bayıldımm:) merak ettiğim ürünleri yazmışsınız özellikle ilgimi çekti. bu fırçayaysa söylenecek laf yok 2aydır her gün kullanıyorum. aldığıma memnunum:)

    artık düzenli takipçinizim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim takibiniz ve yorumunuz için :)

      Sil
  3. Çok tatlı anlatmışsın insanın okudukça okuyası geliyor :) takipteyim :)

    YanıtlaSil