Sayfalar

FLORMAR BRONZING POWDER FACE&BODY KONTÖR PUDRASI

(: SELAM  :)

Efendim bendeniz ortaokul lise yıllarından sonra Flormara burun kıvıran conconlardandım. Bir drugstora gittiğimde Flormardan düşünür müsünüz? diyen bayana. Ay yok hayır Flormar olmasın lütfen derdim.

Youtube da Bilgen Tolis'in videolarında sıkça bahsettiği ve uygun fiyatlı Flormar bronzerı denemek istedim açıkçası. Flormar görmeyeli kendi aşmış a dostlar! :)




Kontör için kendime en başta MAC Mineralize Skin Finish kısaça MSF aldım. Tenimden iki ton koyu rengini seçtim ancak 79TL gibi abartılı fiyatı. Ve hergün kullanmam sebebiyle çok kısa sürede ortasında ki o tümsek baktım yok oluyor. Çabuk tükenecek bir ürün. Bilgen'in tavsiyesini dinleyeyim dedim hem fiyatı da uygun ne kaybederim ki!






Ürün gördüğünüz gibi devasa boyutuyla avucuma zor sığıyor. 22.90 fiyata edindim kendisini. Hergün makyaj malzemelerimi çantamda eve götür işe getir derken baktım çanta ağırlığıyla aldı başını gidiyor. Bu ürünü iş yerimdeki çekmeceme bıraktım. Kontör, yüz gölgeleme işinde çok başarılı. Hatta bunla gölge yaptıktan sonra bir kaç kişiden de iltifat aldım. Fondötenin çok güzel duruyor diyorlar. Anlamıyorlar tabi makyaj hilelerini :) İçimden kıs kıs gülüyorum, aynı fondöteni kontörsüz uyguladığımda hiç öyle bir şey söylemiyorlardı çünkü :D






Bendeki rengi BR04 tenime kontör işlemi için en uygun renk buydu. Biliyorum kontör için sıfır simsiz ürün uygulamak gerekiyor. Bu bronzer swatchta da gördüğünüz gibi minik ışıltılar barındırıyor. Ancak kontörde az miktarda ve çok dağıtarak sürdüğüm için ışıltı falan kalmıyor.




33 gram bu devasa ürünü yazın bacaklarımın rengini kırmak içinde uygulayacağım. Ben kontör işlemi için Watsontan satın aldığım şu fırçayı kullanıyorum. Hem allık hemde kontöre uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum. Tam ismi ise Marionnaud N32 Blush


Fırça 5-6 liralık bir fırça yumuşacık ve iş görüyor. Çekmecemde durduğu için iş yerinde birşey olsa da üzülmeyeceğim. Kontörsüz Makyaja HAYIR! diyor. Yazıma son veriyorum.
Beni özleyin :)




5 yorum:

  1. bende hem fiyat hemde çeşitli övgüler duyduğum için ürün hakkında denemeye karar verdim. birde senin yazından sonra... yarın hemen gidip alıyorum! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumlarıma guvenın ıcın teşekkur ederım.insallah sende memnun kalırsın cnm :)

      Sil
  2. Kontör değil kontüür :D

    YanıtlaSil
  3. ben bronzer hiç kullanmadım bir allık bir de normal pudra bilirim :D nasıl kullanılıyor açıklar mısınız :)

    YanıtlaSil
  4. parça kontör, toptan kontör ve fatura ödeme bayiliği veriyoruz.
    http://www.faturahane.net
    Türkcell Avea Vodafone gibi hatların kontör satışlarını yapmakta bal portakal nar sesi paketler satışıda en güvenli şekilde sitemiz sayesinde yüklenmektedir. İsterseniz bayilik olarak ta bu hizmetlerin satışını yapabilirsiniz 3d Secure özelliğimiz ilede müşterie en kaliteli en güvenilir hizmeti sunmaktayız.

    parça kontör
    toptan kontör
    toptan kontör bayiliği

    YanıtlaSil