Sayfalar

Flormar Beauty Set Artdeco goz bazı Pantene Hacim verici jel Gliss Sampuan

KÜÇÜK ALIŞVERİŞ KAÇAMAĞIM!


Eveeettttttttttttttt orta şekerlimde hazır olduğuna göre yazıma başlayabilirim :)



 




Marmara Park çıkarması yaptım desem... :)









Evet lafı fazla uzatmadan neler almışım göstermeye başlıyorum.



Sevgili Youtuber Gizem İlktan'nın tavsiyesiyle iki ürün keşfettim. Bunlardan biri Pantene ince telli saçlar için 7/24 Ekstra Hacim Veren Saç Bakım Jeli. Saçlarım ince telli ve çabuk yağlanıyor. Haliyle çabuk da  sönüyor. Kış geldi her gün saç yıkamaktan gına geldi desem! Nedir benim bu kafadan çektiğim yahu. Saç yıkamam yüzünden sinüzit mi olmadım, iç kulakta sinir ucu iltihabı mı olmadım, ense ağrıları mı çekmedim! He birde her gün yıkamazsam saç diplerim feci halde ağrıyor. Garip gelebilir ama evet saç diplerim ağrıyor :) Neyse... Gizemcim bu ürünü kullanınca saçlarının daha kabarık olduğunu hacimli durduğunu belirtti. Aha! Tam istediğim buydu dedim ve alışverişimin yegane sebebi kendisidir efendim :) Aldım hatta dün gece kullandım. Islak saçıma dip kısımlarına sıktıktan sonra başımı öne eğerek kuruttum. Resmen bonus oldum :) Sanki krape atılmış gibi hacimli oldu saçlarım :D Çok mutluyum. İsterseniz sadece diplere değil tüm saça da uygulayabiliyorsunuz. Üzerinde jel diyor. Ama likit kıvamında hatta su gibi desek daha olur :) Jölemsi değil yani... Ardından da Pantenin ince telli saçlar için saç serumunu iki damla alıp saç uçlarıma ve boylarına yedirerek uyguladım ve işlem TAMAM! Ürünü Rossman'dan 8.90'a aldım.









Ardından, sıradaki ürünümüz Schwarzkoph Gliss Kuru ve nemini kaybetmiş saçlar için keratin içeren şampuan. Eşim ve benim saç tiplerimiz birbirine çok zıt. Evlendiğimizden beri bu tarz alışverişleri ben yaptığım için hep kendi saç tipime göre şampuan aldım (yani yağlanma karşıtı şampuanlar ). Adamcağız saç derisi kuruma sorunundan bir türlü kurtulamadı. Kepek şampuanı da kullanmamıza rağmen (ancak ben o şampuanı da yağlı saçlar için olanı aldığımdan) düzelmemesi konusunda yeni jeton düştü :) Bu ürünü ona aldım bakalım kuru nemsiz saç derisine umarım iyi gelecek. Kendisi Gratis'den 6.90'a alındı.




 Epeydir methini duyduğum Artdeco göz bazına geldi sıra... Bu göz bazı diğer bazlara alternatif olarak glowy yapıda ve ışıltılar barındıryor. Tabi dozu çok iyi ayarlanmış. Işıltıların sebebi göz çizgilerine olan odağı dağıtmakmış. Elimde denedim gözüme uygulamadım, beğendim. Şu anda Inglot göz bazımı kullanıyorum. Ardından sırada bu ya da Mac Paintrly olacak. Bakalım... Artdeco ürünleri Boyner'de satılıyor. Bu arada bourjous markası Boyner'de %50 indirime girmiş. Ancak kampanya tüm ürünleri kapsamıyor. Bir uğrayın derim... Artdeco far bazı: 25.70 TL








Sırada ....Yine Gizem'in alışverişinde gördüğüm Flormar Beauty Set var. Flormar'ı seviyorum kardeşim! Resmen Elf'in paletlerine benziyor bu ürün. Drugstore markalarında ilkler Flormar'dan gelmeye devam ediyor. Tasarımı harika! Bayıldım!





Sette yer alan malzemeler şöyle; 12 adet far, 2 adet kapatıcı, 1 adet pudra ve 2 adet allık.




Farlar tam da sevdiğim gibi ağırlıklı olarak toprak tonlarında. Bir de yeni çıkardığı koleksiyondaki şeftali tondaki allıkta gözüm kalmıştı. Baktım ki bu sette aynı renk (elimde denedim çok yakın) allık var. Ama diğer allığın yapısı bambu özlerinden oluşuyordu. Olsun didim :) Neredeyse allığın fiyatına bu paleti satın aldım. Bu fotoğrafta ışıktan dolayı allık rengi pek ayırt edilemiyor. O gördüğünüz yuvarlağın yarısı pembe yarısı şeftali tonunda 2 allıktan oluşuyor :)






Bir tane minik allık fırçası ve far aplikatörü var. Fırçaların çok işe yaracağını düşünmüyorum. Renk swatchı yapmadım. Parmaklamaya kıyamadım :(

Ardından Flormar'dan bir adet nude tonlarında dudak kalemim olsun istedim. Numarası: 201


Henüz Pantene dışında bir ürünü kullanmadım. Kullandığımda yazılarımda gelecek patır patır :)


MAKYAJSIZ ASLA'yı
takip edin
Makyajsiz Kalmayın

SEVGİLER



7 yorum:

  1. Pantene hacim veren saç jelini mutlaka benim de almam lazımmm :) İşe yaramaz diye düşünmüştüm ince telli ve yağlı saçlarımda ama şimdi sen de beğenince alacağım :) Bi de flormar palet ne kadara aldın canım meraklardayım ama inceleyemedim :)
    http://ezgiyleguzellik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim flormar palet 34.90 bence gayet uygun. dediğim gibi üzerindeki allığın aynısı wild collection da 25 liraydı. Pantene ürünü tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Bu arada misspera.com da flormar ın o kalemlerinin renkleri mevcut canım bakabilirsin ultra göz kalemi olarak geçiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. misspera nedir? internet satış sitesi mi? Benim aldığım dudak kalemi. Nude tonlarda dudak kalemı tavsiyen varsa beklıyorum cnm

      Sil
  3. Canım sen nerde oturuyorrsun :) Beylikdüzü taraflarında mıı :o

    YanıtlaSil
  4. Artdeco far bazını kullanıyorum ve hakikaten cok memnunum.gün boyu çıkmıyor ve cok bereketli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ban şu an mac paintrly kullanıyorum. Hala art deco'ya geçmek nasip olmadı:) ah şu bizim ürün depolamamız :) :P

      Sil