Sayfalar

ESTEE LAUDER IDEALIST PORE MINIMIZING SKIN REFINISHER

ESTEE LAUDER IDEALIST PORE MINIMIZING SKIN REFINISHER

Bin bir beklentiyle ağzımın suları akarak yorumlarını okuduğum bir ürün var karşınızda... Estee Lauder Idealist.




Kendisi gözenek küçültücü olarak Boyner mağazalarında satış temsilcisi tarafından da pek meth edilince Strawberies''den sipariş verdim.

Denemek için büyük boyunu değilde şu fondöten ebatında olan 30ml olanı seçtim.





İyi ki de öyle yapmışım. Gözeneklerin görünümünü belli bir derecede sürüldüğünde sanki görünmez hale getiriyor. Ancak ben öyle gibi gösteren değilde gözenekleri tedavi eder ümidiyle istedim bu ürünü. Jel kıvamında olan bu ürünün tek güzel yanı yumuşacık olan bir yüz yaratması. (Tabi bu da geçici bir şey). İnsan dediğim gibi böyle bir markanın methedilen ürününü beklentiyle karşılıyor.







Elinize dağıldığında da mat bir görüntü sağlıyor. Bence makyaj bazı olarak da kesinlikle kullanabileceğiniz bir ürün. Yalnız şişenin tasarımı çok şık ürünün dibini gördüm ancak atmaya kıyamıyorum :) Gördüğünüz gibi pompalı uygulamasıyla da oldukça hijyenik. Kullanacağınız kadar miktarı elinize alıyor ve uyguluyorsunuz.








Bir daha almayı düşünmüyorum elbette :) Bu kadar olumsuzluk sayınca DÜŞÜNÜYORUM deeermişim :D

Bye...

Makyajsız Asla'yı 
takip edin
MAKYAJSIZ KALMAYIN  

2 yorum:

  1. bende bi hevesle gittim aldım gözeneklerimi bırak kapatmayı görünümünü bile etkilemedi :( o kadar para verdim ve şu an ne yapacağım bilemiyorum.. gece ve gündüz kremi olarak kullanıyorum artık napıyım bari bi işe yarasın.. yazık oldu

    YanıtlaSil
  2. Bende 75 ml aldim malesef ve ise yaramadi.. hatta sanki daha da buyudu gozenekler.. icindeki silikon gozeneklerimi doldurdu da doldurdu sanki. O yumusaklik hisside silikondan kanyaklaniyor.. makyaj bazi niyetine kullaniyorum artik.

    YanıtlaSil