Sayfalar

THE BALM SHELTER RENKLİ NEMLENDİRİCİ TINTED MOISTURIZER

BALM SHELTER RENKLİ NEMLENDİRİCİ-TINTED MOISTURIZER
Balm Shelter'ı blogger arkadaşlarımın olumlu yorumları doğrultusunda edindim. Kendisi ilk renkli nemlendiricim olmakta.
Fondöten kullanmak istemediğim ancak cilt tonum eşitlensin ışıltılı dursun dediğim günlerde can simidim :)
Özellikle hafta sonları cildimi yormak istemediğim dönemlerde he bir de yazın (malum yaz ayları sıcaklık nedeniyle yoğun kapatıcı ürünler çekilmez oluyor) kullanılacak çok başarılı bir ürün.
The Balm'ın paraben içermemesi ve son derece şirin tasarımları sizi bu markaya bir mıknatıs gibi itiyor.





Genellikle The Balm ürünleri koleksiyon oluşturma aşkı oluşturur her kozmetik severin kalbinde. Ben koleksiyon oluşturmayı %50 indirimli bir güne denk geldiğimde düşünüyorum :)

Bu ürünü ise sanırım %30 luk bir indirim vardı dayanamayıp o zaman satın aldım. Bana 28TL gibi çok abartılı olmayan bir fiyata geldi. Asıl fiyatı ise 40TL.
 Söz konusu renkli nemlendiricimiz spf 18 içeriyor. 64ml boyutunda.

3 rengi bulunuyor. Ben ikinci rengi satın aldım. İsmi Light Medium.Aslında bana uyan rengi 1 numarasıdır ama ben cilt tonumu kırsın o çiğ beyazlığımı alsın diyerek seçtim.
Balm Shelter tamda istediğim gibi glowy bir görüntü sağlıyor. Çok abartılı iz örtecek bir özelliği yok ancak onu istesem zaten long wear fondötenlerimden birini kullanırdım. Benim için yeterli düzeyde.

Uygulama yaptığım elimde nasılda canlı parlak (asla vıcık vıcık durmayan) bir görüntü sağladı...
Ben istersem The Balm Sexy Mama Transparan pudramla sabitliyorum ürünü.
Ben sevdim alırken Benefit You Rebel'i de düşünüyordum. Ama okuduğum yorumlarda kimseden olmsuz bir yorum görmedim. Bunu seçtim uygun fiyatıda büyük bir etken. Pişman olmazsınız doğru rengini bulduğunuz takdirde. Tavsiye edilir efendim :)
Sevgiler....
Makyajsız Asla'yı Takip Edin
MAKYAJSIZ KALMAYIN

4 yorum:

  1. gerçekten çok canlı bi görüntü vermiş güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. bende bu urunu almak ıstıyorum ama hangı tonu alacagıma karar veremıyorum bır turlu:( herkes cok farklı yorumlar yazmıs bende beyaz tenlıyım.lıght ıcın var mı yok mu oldugu bellı olmuyor , lıght medıum ıcınde yuzunuzde durdukca oldukca bronzlasıyor yazmıs cogu kısıler.acıkcası ben bronz goruntuyu kendımde cok sevmıyorum ama yuzumde varlıgı hıc bellı olmayacak bır urunude almak ıstemem. sızın onerınız ne olur acaba bu renk ıcın cok mu koyulasıyor uzun sure durdugunda

    YanıtlaSil
  3. benim cildimde sivilce oluşumuna sebep oldu ve karma ciltlere pek önermiyorum

    YanıtlaSil