Sayfalar

Yves Rocher Active Sensitive Krem

Yves Rocher'den edindiğim ilk cilt bakım ürünüm; hassas ciltler için nemlendirici krem.






 Bu seri iki nemlendiriciden oluşuyor bende olan gündüz kremi, diğeri ise gece kremi. Ben karma olan cildimi genelde losyon kıvamlı ürünlerle nemlendiriyorum. Fakat kışın burun kenarlarımda aşırı kuruma hatta kabuklanmalar oluşuyor. Yves Rocher danışmanının tavsiyesiyle bu kremi deneme kararı aldım. Cildimde kızarıklık sorunu olduğu için içerisindeki  anta baklası özü sayesinde iyileştireceğini de belirtti. Fakat kızarıklığımda gözle görülür bir değişim yaşadım desem yalan olur hanımlar...




Dağıtılmış hali; 




Krem yapılı bu ürün kış için cildimi çok güzel nemlendirdi ve herhangi bir iritasyona sebebiyet vermedi. Ürünün şu an yarısına geldim. Yavaş yavaş cilt bakım ürünlerimi Yves Rocher markasından oluşturmaya başladım. İçerisinde bulunan bitkisel özler sayesinde gözle görülür çok büyük bir fark hissetmesem de elbette işe yarıyordur diyorum.




Dün tekrar Torium mağazasına uğradım ve Bio serisinden  kendime %98 doğal içerikli içerisinde alüminyum vs... bulunmayan deo roll-on aldım. Bir de yarılanan Neutrigina Toniğime yedek Yves Rocher Yeşil Çay Özlü Canlandırıcı Tonikten aldım.  

Hassasiyet kremleri genellikle kuru nemsiz ciltler için üretiliyor. Daha önce Sisley'in hassas cilt kremini kullandım ve yoğun nem veren yapısı sivilce patlaması yaşattı yüzümde. Bu krem böyle olmadı fakat gece kremi olan seçeneği daha yoğun yapıda o da iyi gelir miydi cildime bilemiyorum. Ürün 50ml.


NOT:Arkadaşlar bu kremi gündüz içinde kullanmaya karar verdiğim de ( ki kendisi bir gündüz kremi) makyaj altına uyguladım. Fakat t bölgemde aşırı yağlanma fondöten ve pudrayı kusturma sorunuyla karşı karşıya kaldım. Neredeyse saat başı pudramı tazeleme gereksinimi bu kremi tekrar akşam kullanmam konusunda etken oldu. Kuru ciltler için makyaj öncesi güzel bir seçenek. Sürdüğünüz ürün cildinizde pul pul dökülmesine engel olacak ve çok güzel nemlendirecek. Bu kötü haberim karma ve yağlı ciltler içindi.
Hafif bir 'temizlik' hissi veren kokusu var. Seviyorum nemlendiricimi. Ürünü indirimli fiyatla almıştım sanırım 28 Lira civarıydı. Yves Rocher indirimlerini kaçırmayın bayanlar.

Makyaksız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

8 yorum:

  1. Benimde bu nemlendiricimden var ;)) Bi de parfümüm var yves rocherdan mis gibi.. Nemlendiricinn henüz kötü bi etkisi olmadı ama balm shelter yüzünden çıkan sivilcilerden hala kurtulamadım:((( güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet videonda gördum parfum almışsın ama mınıcık şeye çok para ödemişssin cnm :) (yorum da yazmıştım videona). sivilcelerinin yoğun olduğu dönemde pudra kullanabılırsın. pudranın benım cildimde kurutucu etkisi oluyor.belki bir denersın dıye söyliyim dedım cnm. yorumun için teşekkurler! sevgiler sanaa

      Sil
  2. bu markanın kokuları çok hoş sahiden:) cildine uygun krem bulmana sevindim:)güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. http://beautywithema.blogspot.com/2013/01/liebster-award-odulum.html senin için bir mimim var :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar
    bu kremi ben de doğumgünümde 2 kavanoz aldım,birisini annem birisini kendim için, çok güzel nemlendiren ve rahatlatan bir krem,bitince tekrar alıcam mutlaka,görüşmek üzere,Başak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının son kısmına bir güncelleme notu düştüm. sizde de benzer sıkıntı yaşandı mı acaba?

      Sil