Sayfalar

Olay yagli karma ciltler icin nemlendirici

Bazen cildime noluyoruz? Hayırdır? Dediğim dönemler oluyor. Ne sürersem süreyim, temizliğime çok dikkat etsem de manasız sivilcelerin sebebini çözemiyorum. Kullandığım tüm ürünlere şüpheye düşerek baksam da en sonunda hep nemlendiricimi suçluyorum sanki :S


Estee Lauder'in temizleyicilerinden tutun tüm drugstore ürünlere kadar bir sürü cilt bakım ürünü denedim. Tonlarca para döktüğünüz Estee Lauder'in de vaatlerini yerine getirmediğini görünce artık zarar vermesin temizlesin, nemlendirsin yeter gözüyle bakıyorum ürünlere ve bu sayede hayal kırıklığı yaşamıyorum.



Tam böyle bir dönemde sevgili birbuketkozmetik.com'un tavsiyesiyle OLAY'in active hydrating nemlendirici kremini edindim. Fiyatı 13-14 lira civarında bir ürün. İnanın görevini çok iyi yerine getiriyor. Çok memnun kalınca bir indirimde bir paket daha alarak yedekledim. Krem gibi yoğun yapılı ürünler yerine her şeye reaksiyon gösteren cildim losyon ve jel yapılı ürünlere daha iyi uyum sağlıyor.





Geçenlerde iş arkadaşım kendisine makyaj yapmamı rica etti. Bende iş yeri çekmecemde makyaj öncesi kullandığım OLAY kremimi makyaj tabanı oluşturması açısından cildine sürdüm. Tepkisi; 'sanki yüzüm ıslak gibi oldu' dedi :)
Hydra özellikli bu ürün resimde de gördüğünüz gibi sanki cildinize sudan gelen bir nem sunuyor.



Cildiniz ürünü çok çabuk emiyor. Benim cilt tipim karma. Aslında karmakarışık desek daha doğru bir tanım olur :) Çünkü burun üstüm yağlı iken burun kenarlarım egzama gibi kabuk kabuk soyuluyor ve acayip çirkin bir görüntü oluşturuyor. O kabuk kabuk soyulmuş cilde fondöten ve hatta pudra sürdüğünüzde ki berbat görüntüyü tahmin edersiniz. Kış ayında cildin daha çok neme ihtiyaç duyduğu şu günlerde yüzüm için yeterli gelen bir ürün oldu.




Bu ürünün dibini gördüm. Kendisine elvada derken yedekteki pakete geçeceğim.





Ürün 50ml. Benim gibi hassas herşeye tepki veren bir cildiniz varsa denemenizi tavsiye ederim. Çok fiyatlı olmaması açısından en azından kaybedeceğiniz fazla bir şey de yok.

Hepinize ışıltılı, sağlıklı bir cilt dilerim... :)

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

24 yorum:

  1. Bende bu nemlendiriciyi kullaniyorum ve coook mutluyum. Yagliya donuk karma cildime cok iyi geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen!kürkcü dükkanı gibi başka ürünlere meraktan dolayı yöneliyor sonra yine bu ürüne dönüyorum :)ne mutlu bize Allahtan dönecek bir kürkcü dükkanımız var :)

      Sil
  2. bende kendisiyle çok mutluyum şahsen güzel bi nemlendirici cildim bu ürünü kusmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle kışın bile cildime nemlendirmesiyle yetti ve sivilce yapmadı çok çabuk emdi. Daha ne olsun!

      Sil
  3. Olay hiç ilgimi çekmeyen bir markaydı şimdiye kadar (ürünleri belli bir yaşın üstüne hitab ediyormuş gibi geliyordu). Karma ciltleri yağlandırmadan, sivilcelendirmeden nemlendirebiliyorsa mutlaka denemeliyim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle denemelisin. Reklamları vs... bu ürün bende de benzer intibaayı uyandırmıştı. Bir de drugstore calışanlarına ne zaman cilt ürünü sorsam beni sürekli OLAY'a yönlendirmesi antipati uyandırmıştı.

      Yalnız aynı paketin krem tarzında daha yoğun nemlendırıcı olanı var. Üzerine iyi bakın ve yetkılıye de sorun almadan. Ben alırken öyle bir karışıklığa gelme durumu olmuştu. Üzerinde jel yazmasına aman dikkat! Fikir verebildiysem ve insallah ve cildinize iyi gelirse çok mutlu olurum.

      Sil
  4. Ben de kullanıyorum bu nemlendiriciyi tane bitirdim hatta :) Yalnız t bölgemde yağlanma çok oluyor bu kremle yves rocher ultra mat daha çok hoşuma gitti benim onu da tavsiye ederim parlama sorunun varsa eğer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o kremı bende çok merak ettim. benımde t bölgem yağlı. ışıltılı fondötenlerde birde t bölgemdekı yağlanma eklendı mı oh parıl parılım :) ancak o dediğiniz kremın üzerinde fransızca olarak içerisinde bulunan bir maddeden ötürü güneşe çıktığınız zaman zarar verecek bir içerik varmış.gece kremı olarak kullanmak daha mantıklı sankı. onu demesı benı korkuttu açıkçası bilemedim :S

      Sil
  5. Nemlendirici alicaktim, ovdugun icin bunu aldim:) umarim bende memnun kalirim kuzumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah iyi gelir cnmm... seninde yorumlarını okumak isterim en kısa zamanda. muck!

      Sil
  6. Meraba ben 17 yaşındayım bu ürünü kullanmamda bir sakıncı olur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım eğer cilt tipin için uygunsa karma ve yağlı ciltlere tavsiye edebilirim yaşın için bir sakıncası yok

      Sil
  7. bu ürünü kullanmak isteyişimin en etkin nedeni fiyatının uygun olması elimde çeşitli markalardan gözaltı ve temizleme köpüğüm var bu ürünede para vericem ama sonuç alabilecekmiyim çok kararsızım yaş sınırlaması varmı bu üründe 31 yaşındayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ne yazıkkı öyle paranıza kıydınız yuksek fıyatlı urun aldınız ama sonuç alacağınızın bir garantisi yok. Ben artık servet dökmuyorum böyle ürünlere. Nemlendırsın ıyı temızlesın yeter gözuyle bakıyorum. Bu ürünü kullanan ınsanların bır çoğu memnun ancak yaşınız itibariyle ben olsam anti age ürünlere geçmeyi düşünürdüm. Benım yasım 25 özellıkle göz çevresı nemlendırmesıne takıntım var ve göz için anti age ürün kullanıyorum. Ama merak edıyorsanız da bir deneyın derım. Sevgiler Rukıye Hanım

      Sil
    2. peki anti age ürünler için önerebileceginiz uygun markalar var mı ?

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. meraba ben 23 yasındayım ve bu aralar bi krem arayısına girdim benim cildim karma yani T bölgem yaglı ve siyah noktam var ee bazende sivilce cabası bana yardımcı olmanızı beklıtorum ama bugüne kadar hiç yuzume krem kullanmadım ters tepki verir diye biraz hassasım da ama bana yardımcı olursanız sevinirim sididen kolay gelsiin tesekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım yaşın az değil acilen nemlendirici krem kullanmanı tavsiye ederim. Makyaj da yapıyorsan eğer kesinlikle ama kesinlikle nemlendirilmemiş cilde makyaj yapmanı tavsiye etmıyorum. Benim de cildim karma Olay'ın bu nemlendirici kremini tavsiye ederim sana. Nivea'nın hydra kremi var mesela ondan da memnunum. Önemli olan marka değil (tabiki adı sanı duyulmamış bir ürün alma) cilt tpine uygun krem seçmen. Tabi ki temizleme jeli tonik ve nemlendirici seti oluşturman kesinlikle şart.

      Sil
  11. Ben bıonem kullanıyorum. Biota tarafından yeni çıkmış. Cildimin nem seviyesini inanılmaz derecede düzellti. özellikle kokusu ise mükemmel tamamen çiçek özü
    Yüz ve vücut için her cilt tipinine özel ürünleri var ve hepsi muhteşem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkr ederm bişey daha sorabilirmiyim beni göz kapagım cok düsük ve göz cevremdde kahveye yakın bi halka var hem göz kapagımda hem göz altımda ben eyelıner ve göz kalemi kullandıgımda tam siyah görünmüyor ve gün içerisinde göz kapagımda ince bi cizgi olusuyor bunu nasıl giderebilirim yani hem eyeliner yada kalem sürdügümde tam siyah ve ince cizgi olmaması icin ne kullanabilirim

      Sil
    2. canım suya dayanıklı göz kalemlerı tercıh et. sürer surmez sabıtlenen kalem ürünler var. şu an yenı çıkan flormarın jumbo kalemlerı var onlar acayıp sabıtlenıyor elınle ovalasanda çıkmıyor. far gibi de kullanabılırsın o ürünlerı. the balm ın göz bazı var onu da kalem ve far öncesı surersen göz makyajını uzun sure bozulmadan korurusun.sevgıler

      Sil
  12. yorumları okuduktan sonra merak edip gidip aldım bugün. yağlandırmama konusunda gerçekten başarılı. ama kışın kullanmaya pek uygun bulduğumu söyleyemem :) tabi her cildin ihtiyacı olan nem düzeyi farklı. bu arada parlama karşıtı krem arayan varsa diadermine in parlama karşıtı kremini denemek bile pişmanlık. cilt kremi emmiyor sabaha kadar yüzümde maske gibi kaldığını yüzümü yıkarken farkettim ayrıca dermokozmetik olmasına rağmen ergenlikte bile çıkmayan sivilcelerim diadermine i kullandıktan sonra çıkmaya başladı. almayı düşünen varsa geri vazgeçsin derim :) iyi akşamlar :)

    YanıtlaSil
  13. Benim cildim çok çok yağlı sivilceli ve siyah noktalı. Aslında sivilceden çok önceden kalan sivilcelerin izleri var sivilceler baya geçti. Siyah noktalardan bir türlü kurtulamıyorum. Nemlendirici kremlerin iyice yağlandırıp daha çok siyah nokta ve sivilce çıkartmasından korktuğum için hiç kullanmadım ama nemlendirici kullanmazsak cildimizin daha çok yağlanıcağını öğrendim arayışlara girdim. Sence krem bana uygun olur mu? Siyah noktaların ve sivilcelerin de üzerine de sürülebilir mi?

    YanıtlaSil