Sayfalar

Maybelline Affinitone Fondoten

Eskiden renkli nemlendiriciler, bb kremler yoktu... O etki için daha su bazlı fondötenler tercih ederdim. O fondötenlerden biri ise Maybelline Affinitone Fondöten...



Su bazlı cıvık yapısıyla kapağı açar açmaz dökülüverir. Artık masanıza mı kucağınıza mı neresi denk gelirse :) Dikkatli açmak lazım kapağını, antrenmanlı olmak lazım :)

Bu fondötenden 3 kutu kullandım. Bu ikincisi şu an bitmek üzere. Yazın solaryuma girdiğim için rengim epey dönmüştü. Ve rengim çok çabuk attığı için solaryum rengime güvenip de gidip MAC 'ten fondöten almak istemedim açıkçası. O sebeple başım sıkıştığımda uygun fiyatı, ışıltılı görüntüsü ve doğallıyla elim hep bu ürüne gitti. ( sanırm 3 kutu aldığım tek fondötenim! Şu an farkettim)



Ürünün iddiası etiketinde de görüldüğü gibi cilt rengini bütünlemek ve kusurları kapatmak. Kusurları kapatma konusuna gelince bence çok başarılı bir ürün değil. Yazın kullanılabilinecek ve cildinize ışıltı sağlıyacak bir ürün. Bu bağlamda kuru ciltlere de tavsiye edilebilir. Cildinizi yormaz, hafif, renginizi eşitler... Fotoğrafta görmüş olduğunuz renk 42 Dark Beige.




Ben bugün bunu ne için mi kullandım? Sorusuna gelirsek... Başımın belası ve artık içime gına getiren ağır yapılı Estee Lauder Double Wear Fondötenimi incelttim bu ürünle. E.L içinde maalesef pembelik barındırıyor ve çok bembeyaz yapıyor beni. Bu ürünü içine kattım hem yapısı inceldi hem de rengi kırıldı birazcık. İmdat dediğim an, elimin gittiği yegane Maybelline ürünüydü bugün ki konuğumuz.

Ürün 30ml. Fiyatı 17-18 lira arası.

Sevgiler

Makyajsız Asla'yı
takip edin
Makyajsız Kalmayın

7 yorum:

  1. Fondoten kullanmaktan hic hoslasmiyorum:( yuzumu erken yaslandircakmis gibi hissediyorum :D yalniz daha 20yasinda yasliliktan bahsediyorsam ilerde ne olur bilemiyorum. Ama kullansaydim alabilirdim bu urunu :) yorumlamana bayiliyoorumm

    YanıtlaSil
  2. canım aynen bende girdim bir ara o modlara :) solaryuma girerken sürekli gözaltlarımı falan kontrol eder olmuştum acaba kırışıyomyum dıe. sonra bıraktım :)

    YanıtlaSil
  3. Daha 15 yasindayim ve yasliliktan bahsediyorum fondoten yaslandiriyo mu

    YanıtlaSil
  4. bu fondöteni ok seviyorum gerçekten :) Beyaz tenliyim fondöten yada bb krem kullanmadan sokağa bile çıkamıyorum maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da demek istediğimin üstüne bastınız. Bende açık tenlı ve kızarıklık sorunu yaşayan biriyiım. Bu ürün dışarı çıkıcam çok ağır bişi sürmiyim ama günü kurtarsın dediğinizde büyük yardımcınız oluyor. Çok makyajlı bir görunumde vermiyor rengınızı kırıyor aynı zamanda cildinizi de kurutmuyor. Gerçekten sevıyorum kendınısını :)

      Sil
    2. bence renklı nemlendırıcılerden ve bb kremlerden önce o işi yerıne getıren bır urun. bizde satılan bb lerınde ben tedavı edıcı özelliği olduğuna ınanmıyorum sıvılaştırılmış fondöten oldukları kanısındayım. aynı görüşte olduğumuza sevındım :)

      Sil
  5. fondöten kullanmaya korkuyorum aslında... fondötenler cilde zarar veriyor diyorlar üstelik cildim de kuru bu fontöten cildim için iyi olur mu yani sizce almalı mıyım ?

    YanıtlaSil