Sayfalar

Flormar Mascara Spider Lash


Flormar'dan 7 numaralı far paletini alırken bu maskara 10 Lira'ya geliyordu ve bende alıyım dedim. Adından anlaşıldığı gibi örümcek ağı gibi kirpikler yaratıyor.


En son Gratis'de satış danışmanın kirpikleriniz çok güzel görünüyor demesi üzerine daha da üzerine düşmeye başladım bu rimelin. Acayip hacim veriyor diyemem ancak var olan kirpiklerimi belirginleştiriyor. Benim kirpiklerim kısa ve kıvrık değil. Şimdiye kadar en çok beğendiğim rimel ise Rimmel London'un Day 2 Night rimelidir. (Cansız kısa kirpiklerime iyi geldiyse daha hacimli kirpikleri takma kirpik gibi gösterir diye düşünüyorum).





Flormar rimelin kıvamı çok ıslak ve ya kuru değil. Tam ayarında. Bir aydır kullanıyorum ve herhangi bir kuruma emaresine rastlamadım. Tekrar alır mıyım? Bir daha indirim de yakalarsam olabilir. Ama emin değilim. Bugün ki göz makyajımı croplayarak göstermek istedim. Kirpiklerimde Flormar rimelim var. 



Yani bu rimel çok hacimli gür bir kirpik hayali içerisindeyseniz kesinlikle ihtiyacınızı karşılamayacaktır. Ama liseye gidiyorum ve ya çok abartılı gözükmek istemiyorum derseniz. Tercihiniz olabilir.  

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyaksız Kalmayın 

7 yorum:

  1. Canım güle güle kullan ama rimelden çok göz makyajına bayıldımm. Ne de güzel olmuş o makyajın ellerine sağlıkk :)

    YanıtlaSil
  2. Ben daha çok plastik fırçalı rimelleri seviyorum ama bu rimelide merak ettim.Bu arada youtube videomun altına renkli nemlendirici ve nivea nemlendiricimi karşılaştırmamı komik bulmuşsunuz ama ben gayet ciddiyim hatta gün geçtikçe ve kullandıkça the balmdan nefret ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. komiklik derken dalga geçme manasında değil kırıcı olduysam affedin. Yani nivea tam olarak nemlendırıcı bir ürün the balm ise sadece renklendırme amaçlı nemlendırıcıyle daha likit hale getırılmış kozmetik bir ürün. Asıl amaç tamamıyla nemlendirme değil. Nemlendirici olarak size yves rocher'in hassas ciltler için olan nemlendiricisini tavsiye ederim.(pembe kapaklı) sevgiler!

      Sil
    2. Şaka gibi ama bugün yves rocherin hassas ciltler için nemlendiricisinib inernetten siparişini verdim ben yorumu yanlış anladım sanırım;) çok sağol tavsiyen için the balm suratımı akne içinde bıraktı.. Sevgiler..

      Sil
    3. yani the balm piyasada en güvenilir gördüğümüz içerik bakımından içimiz rahat ederek kullandığımız bir marka. Cildiniz ona bile böyle bir tepki verdiyse ki bende de aşırı hassasiyet ve kızarıklık sorunu var siz benden çok çok dikkatlı olmalısınız. Bu arada yves Rocher kremın gunduz için olanını mı gece ıcın olanını mı aldınız? gece için olan çok yoğun bir ürün hassasiyet kremlerı maalesef ağır yapıda oluyor. Eğer öyleyse o da sivilce yaratabilir. Ben gündüz için olanını satın aldım oda kremsı yapıda ama gece için olanından daha hafıf yapıda sayılır

      Sil
  3. Evet maalesef cildim çok hassas deneyip çok para döktüğüm ne ürünler var çöpe giden ya da eşe dosta verdiğim:( Bi ara Babe kullandım o da mahvetti sonra Ddf önce iyi gelir gibi oldu ama sonra yine kötü sonuç verdi. The Balm iyi bi üründür elbet ama ne yazık ki kullanamayacağım yine:(

    YanıtlaSil
  4. Bu arada gündüz olanı aldım canım umarım işe yarar sevgiler;)

    YanıtlaSil