Sayfalar

Flormar concealer fırca brush

Yazılarımda genel olarak makyaj fırçalarına çok fazla para verme taraftarı olmadığımı sıkça belirtirim. Yani bir fırçaya ne kadar uzun ömürlü olursa olsun 80-90 Lira para ödemek benim için büyük israf. Buna ne kadar katılırsınız ya da hadi canım der bu yazıyı okumaktan vazgeçersiniz bilemiyorum ama benim için bu böyle oldu her zaman.

İlk olarak Flormar fırçalarıyla şu yazımda bahsettim fondöten fırçasını deneyerek başladım. Memnun kalınca concealer yani kapatıcı fırçasını da denemek istedim. Şu an elimde diğer kapatıcılara nazaran daha likit yapıda olan Garnier Roll On'u şu yazımda bahsettim kullanıyorum. Biraz yedirmesi diğer kapatıcılara nazaran zahmetli olan Garnier'i gözümü oymadan :) bu fırçayla dağıtıyorum.




Bir iki kıl döktüğü olmadı desem yalan olur. Ancak o kadar kusur kadı kızında da olur diyerek yazımıza devam ediyoruz:)

Her Flormar fırça size şeffaf bir çantayla geliyor. Ben o çantaya tüm göz kalemlerimi ve fırçalarımı doldurduğum için resimlemedim.


Bugün mesela bu fırçayı göz altıma farımı uygulamak amacıyla da kullandım. Onun haricinde biraz katı yapıda olan Mac Paint Potu'mu da bu fırçayla göz kapağıma eşit bir şekilde uyguluyorum. 





Fiyatı 7 Lira civarı. Onun haricinde Flormar'ın bir de karıştırma fırçasını edindim. Onun da yazısı yakında...

( Fırçam kirliydi kusura bakmayın)

Sevgiler
Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha büyük olsa tadından yenmeyecek ): ama inglot'un yeni kampanyasında 5 ürüne %60 indirim yapılıyor. yüz, göz, dudak olarak kombinlesen bile 100-120 civarı oluyor :/ ben düşünüyorum da bakalım kalmışmıdır :(

      Sil
    2. cnm inglotun elinde doğru düzgün bir şey kalmadı ki...indirim yapsada yani o yok bu yok tavırları sıkıyor beni.

      Sil