Sayfalar

Gratis %50 indiriminden satın aldıklarım

Selamlar herkese...

Dikkatsiz ve  çoğu zaman baktığını dalgınlıktan görmeyen biri olarak Gratis indirimini ilk gün tesadüfen bir bloger arkadaşımın Facebook iletisiyle gördüm. Ve o gün mesai bitimine inanın zor dayandım :)

Hemen servis güzergahım üzerinde yer alan ve birçok Avm'den kozmetik mağazaları açısından daha çok marka barındıran Marmara Park ilk tercihim oldu.

Ben The Balm markasının güzel ürünlerinin farkına vardığımdan beri alışveriş yapmak için %50 indirime girmesini bekledim. Bu zamana kadar en fazla %30 indirim yaptı ondan da dayanamayarak çok merak ettiğim Balm Shelter Renkli Nemlendiricisini satın aldım.

Beni indirim coşkusuna sürükleyen Gratis markası The Balm'dır tabi ki :)

Herneyse satın aldığım ürünlerimin resmi şu şekilde...


Balm Jovi Paletini satın almak istediğimde Marmara Park Gratis çalışanları bu paletin indirime girmediğini belirtti."Hani tüm renkli kozmetik ürünleri indirimdeydi" dediğimde ise şirket politikası cevabını aldım. Ancak akşam eve geldiğimde bazı bloger arkdaşlarımın Jovi paleti %50 indirimle aldığını hatta kimisinin de 16TL ye aldığını gördüm. Bu durum canımı sıktı açıkçası ve ertesi gün Zeytinburnu Olivium Gratis Mağazasını aradım. "Jovi paletin indirime dahil mi ve elinizde kaldı mı?" Diye sordum. "Tabi ki indirimde, elimizde bir tane kaldı" cevabını aldım. Ayırtılmasını rica ettim ve öğlen arasında gidip satın aldım. 




Bu durumu Facebook Gratis sayfasına da yazdım. En kısa zamanda geri dönülecek size tarzında bir yanıt verdiler ancak fossss!

Marmarapark Gratis mağazasından satın aldığım Balms Away isimli göz makyaj çıkarıcısının fiyatının da Olivium Gratis'den daha pahalı olduğunu farkettim.

Gratis gibi Türkiye çapında 100 mağazaya sahip bir marka fiyat politikası konusunda maalesef sınıfta kaldı, güven sınavından geçemedi... Aynı ürünü farklı mağazalardan kazıklanarak ve ya daha ucuza almanız mümkün. Şansınıza kalmış :)

Ürünlerim;
  • The Balm Jovi Palet
  • Balms Away Göz Makyajı Çıkarıcı
  • Time Balm Makyaj Bazı
  • The Balm Nude Tude Palet
  • Essence Miami Roller Girl Lip Balm (verdiği renk harika)
  • Max Factor Creme Puff 41 Medium Beige Pudra (Bu üründe tam %50 indirim yoktu sanırım karışıklığa geldi)
  • Maybelline Fresh Apricot 425
  • Maybelline Color Tattoo 24HR 35On And On Bronze
  • Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo D39
  • Gratis Poşeti (Alışveriş sonrasında Olivium mağazasından hediye edildi)
  • Grace Cole England Watermelon & Pink Grapefruit Shower Gel
Hepimize bol indirimli alışverişler diliyorum kızlar...

Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın


8 yorum:

  1. Umarım bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın, birileride bu olaydan ders çıkarır ve özür diler diye umuyorum. Max Factor pudrasını yıllardır kullanıyorum çokta memnunum sende memnun kalırsın inş. Maybelline bronze farı aldım bende bu indirimden, rengine bayıldım:) Hepsini güle güle kullan:)

    Libra MakeUp

    YanıtlaSil
  2. Maalesef gratis'in şirket politikası hakkında yazdıklarına bende katılıyorum. Annem izmir mağazasından alışveriş yapıp beni arıyor ve bende aynı ürünü almak için torium mağazasına gittiğimde 8 tl daha pahalıyıdı. 8 tl önemsiz gibi gözüksede sergilenen tutumdan dolayı insanın morali bozuluyor.. Bu arada benim bloğumda beklerim sayın makyajsız asla.. Ellerine sağlık yazı için!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demekki yalnız değilmişim bu konudan muzdarip olma açısından. Hemen sizi takibe alıyorum. Üye olduğunuz ve yorum bıraktığınız için teşekkür ederim. Sevgiler!

      Sil
  3. yazınız beni çok şaşırttı,bundan sonra daha dikkatli olacağım,çünkü ben de the balm dan bir çok ürün aldım,umarım kazıklanmamışımdır:)
    Bu arada bende yeni bir blog actım,siz değerli arkadaşlarımın ziyaretlerini ve desteklerini beklerim.

    http://nihanlamakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benım adım da nihan oldu mu bu şimdi :) hemen uye oluyorum sevgiler :)

      Sil
  4. Peki almanya da satışı durmuş bilginiz var mı? Orada daha uygundur diye oradan getirtmeyi düşünüyordum. artık satılmadıgını okudum bir iki sitede...

    YanıtlaSil
  5. bu ürünleri nerden alacağım bir türlü bulamıyorum

    YanıtlaSil