Sayfalar

The Body Shop Coconut Sac Parlatici

Geçenlerde sevgililer günü kampanyasında neler var diye bir göz atmak üzere Akbatı The Body Shop Mağazasına uğradım. Kampanyalardan pek umduğunu bulamayan ben satış danışmanına saç ürünlerinde tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı derken gözüm şu ürüne çarptı. Bu ne? dedim :)


Bayan; Bu saç parlatıcı ürünümüz. Geçenlerde bir müşterim Hülya Avşar'ın ekranda saçları çok parlak gözüküyor bilirsiniz. Avşar'ın bu ürünü kullandığını söyledi ve satın aldı dedi.

Ben de ba ba baaaaa.... denemeli o zaman dedim:)

Tam da adamına söyledi çünkü Yetenek Sizsiniz Programında Hülya Avşar'ın o güneş gibi parlayan saçlarını hayranlıkla izliyorum. 

Elimde John Frieda'nın saç parlatıcı spreyi de var fakat pek bir numarasını göremedim. (yazısı gelecek)

Alıyım o zaman dedim ve kaptım bir tane. The Body Shop'un yok satan, içerisinde üzüm çekirdeği özü ve e vitamini barındıran saç serumu ve bir kaç parça ürün daha alarak mağazadan ayrıldım.

Ben coconut kokusu hastası bir insan olarak bu ürünün kokusuna en başından hasta olduğumu belirtmeliyim. Üzerindeki kullanım talimatına göre saçınız fönlendikten sonra bu ürün kullanılmalı. Nitekim bende öyle yaptım.


Ürün yapısıyla wax'ı andırıyor hanımlar. Özellikle kuru,mat, boyalı hatta açma işlemi yapılmış sarı saçta daha da güzel duracağından eminim. Ben elime az bir miktar alıp avuç içimde ısıtarak saçlarıma eşit bir şekilde yediriyorum. Püf noktası elinizde çok iyi ısıtarak dağıtmanız!




Ürünü henüz iki kere kullandım ve daha önce hiç bir blogda yazısına rastlamadım. Hemen haber vermek istedim. Çok çok ama çok başarılı bir ürün. Pırıl pırıl gözüken canlı sağlıklı saçlara kavuşuyorsunuz. Kuaföre fön çekmeye gittiğimde fön sonrası uygulattım ve kuaförümde çok beğendi. Koşun, çabuk hemen gidin alıınnnnnn!!!!



Fiyatı 16-17 Lira arası... Uzun süre gidecek ve en önemlisi başarılı bir ürün.

Sevgiler

Makyajsız Asla'yı
takip edin
Makyajsız Kalmayın


19 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanın. (: Acaba yağlanmayı hızlandırıyor mu? Saç diplerine uygulanmıyor ama bazen bu tarz ürünler yağlandırmayı hızlandırabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm benım saçlarım ince telli ve çok yağlı her gun saçımı zaten yıkamak zorundayım. bugun uyguladım saçım hergunki rutininde nasılsa öyle oldu. ekstra bır yağlanma yaşatmadı yani

      Sil
  2. Türkiye'ye dönünce hemen gidip almalıyım... Burada The Body Shop yok malesef...

    YanıtlaSil
  3. hindistan cevizi yağını birçok blog'da gördüm, çok merak ediyordum. doa kozmetik'in de var. bunu da öğrendiğim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bilmiyordum hindistan cevızı yağının bu özelliğini :)

      Sil
  4. Bende saclarim parlak gozuksun diye simli nuxe kuru yag kullaniyordum . Tesaduf eseri yazini gorunce cokk hosuma gitti ve bugun gittim aldim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım sende memnun kalırsın cnm çok sevındım :)

      Sil
  5. hiçbir işlem görmemiş, boyasız, fönsüz, kendinden dalgalı hatta bukleli saçlarda iş görmez mi dersin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bir gün fönsüz saçıma denerim senın için yorum yazarım tekrar. Fakat satış danışmanı dalgalı saçlarda hoş durmuyor demişti. Dalgalı uçlarda e vitamınlı üzüm çekirdeği özlü serum çok güzel bir parlaklık veriyor tavsiye ederımm.

      Sil
  6. saçlarımın uçlarında röfle var ama dalgalı-düz bir saç tipim var işe yararmı kııızzz koşup alacam bak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işe yarar canım fakat fön çekıp uygulayın yazıyor üzerinde bende düzleştirinmce uyguluyorum canım kesinlikle al:)

      Sil
  7. Bu ürün tanıtımını ilk sizin blogunuzda gördüm ve hemen aldım gerçekten de muhteşem bir ürün teşekkürler paylaşım için;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok mutlu oldum gercekten :). Tesekkurler!

      Sil
  8. peki nerde satılıyor bılgı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım body shop urunlerı sadece kendı mağazalarında satılıyor. ancak oradan alabılırsın.

      Sil
  9. Merhaba, bu urunu bende aldim. Ama uygulayi beceremedim. Yapis yapis oldu. Ne kadar miktar ve nasil dagitiyorsun, ayrintili yazar midin lutfen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benım ürünü bezelye tanesi kadar hatta saçının yogunlugna göre daha bile az alarak iki avucunun içinde birbirine sürterek ısıt. ürün iyice erir gibi olsun sonra saçalrının boylarına diplere değdirmeden yedir. Benim saçım aşırı yağlı ve ince telli az kullanırsan öyle bir sorunla karşılaşmazsın. Umarım yardımcı olabılmışimdır. SEVGİLER!

      Sil
  10. nerden alabilirimm

    YanıtlaSil