Sayfalar

Rimmel London Scandaleyes Rimel Mascara

Merhaba canlar!

Bugün ki starımız Rimmel London Scandaleyes Mascara...


Şu rengin güzelliğine bakar mısınız! Turuncu benim içimi açar, gaza getirir!!! Sebebini bilmiyorum :)

Bu rimel bir paketin içerisinde yanında asansörlü siyah kalemiyle 13.90'a geldi. Karlı bir paket olduğu için bir deneyeyim dedim. Flormar Rimelimden sonra bu rimeli açtım. Flormar'dan daha başarılı buldum. Dezavantajı bu rimelin kocaman bir fırçası var. İlk başta bu özellik hoşuma gitmişti. Fakat iki gündür acayip derecede göz çevreme bulaştırıp makyajımı rezil ediyorum. Bu kadar kalın fırçayı üst kirpiklerime zar zor sürerken alt kirpiklerimde de deneme gafletinde bulundum. Bütün göz altım rimel oldu tabiki :) 
Küfür etmemek elde değil! :D


Fırçası kıldan oluşuyor. Çok net anlaşılmıyor fakat hafif göz kavisine oturması için kaşık şekli verilmiş. Tabi bu koca fırçayı gözünüze tam anlamıyla oturtup sürmeye kalktığınızda bulaşma sorunu yaşıyorsunuz. 


Bu kadar kötü yorumdan sonra gelelim güzel yönlerine. Bu rimel benim kısa düz kirpiklerimi neredeyse kaşıma değecek kadar kıvırdı ve dolgun gösterdi. Sürümü kolay fakat işe yaramayan rimellerin yanında daha işe yarar diyebiliriz. Daha önce bu markanın Day 2 Night rimelinden de memnun kalmıştım Rimmel London Maybelline Rimellerine benim gözümde alternatif bir marka olma yolunda.



Maybelline Falsies Rimelim 8.2ml iken bu rimel fotoğrafta görüldüğü üzere 12ml.
Maybelline rimelin kullanım ömrü 6 ay iken Scandaleyes 12 ay. Fırçasının büyüklüğünden kaynaklanan sorunlarım dışında (pratik yaptıkça sorun olmaz diye düşünüyorum) bu rimeli sevdim arkadaşlar. Tombul mascara severlere duyurulur. 

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

1 yorum:

  1. Merhaba. Etkinliğimin son günlerinde,çekilişime katılmak isterseniz bloguma beklerim.

    YanıtlaSil