Sayfalar

Pure Beauty Goz Kremi

Yaş 25 yolun yarısı geyiği yapmayacağım...
Artık göz kremi kullanmam gerekiyor onu diyorum :)

Göz kremleri aşırı pahalı oluyor. Minnak şeylere 100 Lira para vermek evlat acısı gibi:/

Benim göz altı torbalarım, koyu renk sorunum yok hanımlar. Amacım sadece soğuk kış günlerinde göz altlarım nemsiz kalmasın. Bir de her gün makyaj yap, temizle, yıka, illa ki bir takviye gerekir artık diye düşünüyorum. Kırıştıktan sürmenin de bir manası yok değil mi ?:) Tedbirimizi önceden alalım. Hem çok da erken değil artık yaş 25 :)

İlk olarak göz kremi sürme alışkanlığını kazanmam gerek diye düşündüm. Bu sebeple ürünlerini merak ettiğim fakat bir türlü alma cesaretinde bulunamadığım Pure Beauty markasına göz diktim ve nar özlü fazla da iddiası olmayan bu kremi aldım. 




Güya antioxidan özellikli bir krem. Bir faydasını gördüm mü? cık!




Ürün 15 ml. Şu an bitmek üzere. Yorum yazmanın vaktidir dedim. Kremin yarısını küçük Sephora'nın container kutularına koyup iş yerime getirdim (makyaj öncesi mutlaka sürüyorum). Farkettim ki göz kremi makyaj öncesi çok önemli bir unsurmuş. Sürdüğünüz ürünü çok güzel dağıtmanıza imkan sağlıyor. Pütürlü değil kaymak gibi oluyor göz çevreniz. Made in Kore yazıyor üzerinde.




Ürünün makyaj öncesi verdiği bu güzel etki dışında pek de alınası bir özelliği yok. Fakat kokusu harika :) Kış için çok etkili bir ürün değil. Nemlendirmesi de çok iyi değil. Acaba yaz için mi saklasam diye düşündüm fakat az kaldığı için bitireyim gitsin dedim. Ürünün paketlemesi hijyen açısından başarılı. Bazı kremler gibi parmağınızı daldır, kullan değil.


Beyaz, krem yapıda bir ürün bu yüzden swatch yapmadım.
Göz altlarında çok yoğun ürün sevmeyen ve ya 20'li yaşlarda olan bayanlara, yaz için yapış yapış olmayacak bir ürün isteyenlere tavsiye ederim arkadaşlar. Sevgiler, hürmetler :)

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın
  

2 yorum:

  1. senin için bir mimim var:)
    http://makyajhastasi.blogspot.com/2013/02/liebster-blog-odulum.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen inceliyiyorum banu hanım. sayfama da üye olursanız çok sevinirim :P :)

      Sil