Sayfalar

Essence Home Sweet Home Koleksiyonu

ESSENCE HOME SWEET HOME 01 CARAMEL CHEESE CAKE

Merhabalar, Essence Home Sweet Home koleksiyonunun çıktığını duyunca hepimiz koştura koştura Gratis'in yolunu tuttuk.  Ben Essence standında birçok ürünün 3.5 lira'ya düştüğünü duyunca pek de umudum olmadan   bir bakıyım dedim. İndirimde olan ürünlerde bir tane, az da olsa parmaklanmış krem farı aldım ve standın üst rafına kafamı kaldırdığımda Home Sweet Home koleksiyonundan bir kaç parça bir şey kaldığını gördüm ve çok mutlu oldum. Koleksiyondan turuncu tonlu allığı ve bir de şimdi fotoğraflarını gördüğünüz ojeyi aldım. Almaz olaydım!





Arkadaşlar ojenin fırçası fırça değil mübarek tırmık! Sürdüğünüz oje böyle yoluk yoluk sankı çatalla sürmüşsünüz gibi bir hal alıyor. Tekrar üzerinden geçerseniz yeni çizgiler oluşuyor. Rötuş yapmanız mümkün değil. Kuruma süresi hakkında yorum yapamayacağım çünkü oje kurutucu kullanıyorum. 



Tırnağımdaki yol yol izleri görüyorsunuz yukarıdaki fotoğrafta...  Essence'in nefret ettiğim bir ürünü oldu. Dün sürdüm bugün işe geldim. Üşenmedim saydım 6 tane tırnağımdaki oje soyulmuş berbat ötesi duruyor. O iğrençliğin fotoğrafını çekmek istemedim.



Eğer siz de bu koleksiyonun ojesini alıp henüz kullanmadıysanız bir an önce geri iade etmenizi tavsiye ederim.. Allahtan fiyatı 2.5 lira. Ucuz da olsa memnun kalmadığım bir ürünün yazısını yazarken sinir oluyorum elimde değil!

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

5 yorum:

  1. ben bu renge bayıldım ne kadar tatlıı .)

    YanıtlaSil
  2. merhaba bende baktım geçenlerde bu ojelere onlarda fırça problemi yoktu ancak daha önce flormar ve pastel de başıma geldi bu durum fırçaları hatalı üretebiliyorlar maalesef ben bitmiş ojelerimin fırçalarıyla değiştirmiştim=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet benzer sorun flormar ve pastelde olsa değişim yapabılırdım fakat bunun fırçası farklı başka fırça şişeye oturmaz tam. artık yapıcak birşey yok geçmiş olsun :)

      Sil
  3. Essence in tüm ojelerinde aynı sorun var. Yeni color go ojeler de aynı böyle twilight koleksiyonundakiler de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir tane minik şişede olan color go var ama o böyle değil. bi milyoncudan alsaydım daha iyiydi :)

      Sil