Sayfalar

Bath&Body Works indirimi

Bath And Body Works indirimini duymayanınız kalmamıştır herhalde bayanlar. İndirimin ilk döneminde gittiğimde 3 al 2 öde tarzı kampanyalar vardı. Benim için yine de pahalı sayılacak bir kampanyaydı. Fakat bugün gittiğimde ise bazı ürünlerde %75'e varan indirimler söz konusuydu. Mum da almak istiyordum fakat mum alacağım parayla losyon alırım dedim. Yine cimriliğim tuttu :) Bakalım NELER almışım?




  • Vanilla Noire: Vitamin e, shea butter ve jojoba yağı barındırıyor. (losyon alışverişlerimde vanilya coconut vazgeçilmezimdir) 236 ml Fiyatı:7 Lira
  • Apple Blossom Citrus: Elma Çiçeği ve Turunç vücut losyonu.(fresh, ekşimsi bir kokusu var)  236ml Fiyatı:7 Lira
  • Sensual Amber: Hisli Kehribar vücut losyonu (odunsu harika ve çok kalıcı bir kokusu var aşık oldum, kullanmak için sabırsızlanıyorum). 236ml Fiyatı:12 Lira
  • Peach Citrus: Şeftali turunç vücut losyonu 236 ml Fiyatı:7 lira (fresh bir koku, turunçgil kokuları beni mutlu hissettiriyor)



Bu seride indirimde olan bütün losyonlar bunlardı bütün çeşitlerini aldım. Bir de mangolu coconut 'lı vardı fakat kokusu baygın geldi  tercih etmedim)

Bir de bilgenin yapısını çok meth ettiği body butter dan yoğunluk bakımından bir tık daha düşük vücut kremlerinden aldım. Şaşırtıcı bir konu var şöyle ki; Vücut losyonları vücut kremlerine nazaran daha yoğun kokuyorlarmış. Satış danışmanının yalancısıyım. Bakalım vücut kremlerinden neler almışım?

  • Love Love Love: İsmi ne kadar güzel değil mi? Bu vücut kreminin kokusu çok yoğun. Sıktığım vücut spreyleri bu ürün kadar kalıcı olmadı tenimde. İçerisinde beyaz erik, sulu çilek ve parlak vanilya miski var.  Ürün 24 saat boyunca nemlendirme vaat ediyor. En kuru ciltleri bile yumuşatıyor. Süt proteinleri, pirinç kepeği ve asai çileği ile zenginleştirilmiştir. 226 gram. Fiyatı: 14 Lira
  • Into The Wild Passion Primite Body Cream: Üzerinde içeri yazmıyor fakat satış danışmanı çam ve hatırlayamadığım birşeyin karışımı demişti :) Üzerinde sadece ormanın içinde 3 kat nemlendirici vücut kremi. 226 gram. Fiyatı: 9Lira.



İndirimsiz fiyatlarıyla bu ürünleri satın alsaydım. Toplam 160 Lira ödeyecektim. Fakat ben toplam da 56 Liraya bu ürünlere sahip oldum :)
Bu serilerin duş jelleri de benzer fiyatlardaydı. Elimde duş jellerim olduğu için tercih etmedim. 

Body Shop'dan sonra Bath&Body Works markasının ürünlerini nasıl bulacağımı bende merak ediyorum açıkçası. Umarım size fikir verebilmişimdir bu yazımla. Eve gelir gelmez yazmak istedim :) Sevgiler...

Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

2 yorum:

  1. neden yaşadığım yerde bath&body works yok :(((
    fiyatları yazman iyi olmuş, gerçi daha çok içim gitti :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nerede yaşıyorsunuz? fiyat yazılmayan postlara sinir oluyorum. o yüzden yazılarımda mümkün mertebe fiyat paylaşmaya çalışıyorum.

      Sil