Sayfalar

The Balm Balms Away Goz Makyaji Cikaricisi



HERKES GİDER MERSİNE BEN GİDERİM TERSİNE!

Birçok youtuber, blogger arkadaşım bu ürüne pöff demiş durumda. Ben ise çok sevdim işini çok iyi yapan bir ürün kanaatimce.




Sevme sebebimin en başında göz makyajınız ne kadar ağır olursa olsun, isterseniz 10 kat rimel sürmüş olun gözünüzü kirpiklerinizi zedelemeden çok başarılı bir şekilde çıkartıyor.

Bu ürünün tavsiye edilen kullanımı bir parça parmağınıza alıp gözünüze ovuşturarak kullanmanız. İlk aldığımda bende böyle kullandım. Ancak kirpikleri göz kapağınızı ovuşturma işlemi acayip işkenceye dönüşüyor:/ ve açıkçası gözüme de kaçtı ürün!



Ben ise alternatif bir uygulama geliştirdim kendimce. Görmüş olduğunuz gibi Gratis'in Benri Marka kare pamuklarını (çok seviyorum bu pamukları) wax kıvamındaki ürüne bandırıyorum :)
Ardından gözümü siliyorum. vuuuupppp iki adımda o ağır göz makyajımdan eser kalmıyor. Genellikle göz makyajımı siler ve yatarım, sabah kalktığımda ise göz altlarım akmış bir tabloyla karşılaşırım aynada. Ancak Balms Away tek bir pamukla iki gözümü de çok başarılı bir şekilde siliyor.





Çoğu kişinin deneyip memnun kalmadığı ürünleri ben beğenebiliyorum. Nitekim bu üründe böyle oldu. Gözlerimi pamukla sildikten sonra yağlı gibi bir his kalıyor. Onu ise yüzümü sildiğim makyaj çıkarma mendiliyle ve ya Sensibio h20 ile siliyorum ve işlem tamamlanıyor! Göz çevremde yapısından dolayı hiçbir tepkimeye sebep vermedi. İçeriği ise şöyle;





Balms Away'i Gratis'den %50 indirimle satın aldım. Yine indirime denk geldiğimde alacağım bir ürün oldu.

Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

4 yorum:

  1. Bu ürünü bende denemek istiyorum ama göz kapağım yağlı olduğu için ağır geleceğini düşünüyorum .s Temizlemesi cidden muhteşemm güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim de göz kapağım yağlıdır. Kalem, liner vs.falan çok çabuk bozulur. Ben bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim

      Sil
  2. peki yağ bezesi yapmadımı? birde fiyatı nedir merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ındırımde 15TL'ye aldım cnm. Şöyle ki gözümü bununla sildikten sonra tenımde kalan o yağlı hissi bioderma h20 ile ve ya makyaj sılme mendılıyle siliyorum,sıkıntı yaşamadım.

      Sil