Sayfalar

Mac Blacktrack Fluidline

SELAMLAR

İş yoğunluğum ve spora başlamam sebebiyle bloguma vakit ayırmakta bir hayli zorlanıyorum. Reklamsız, çekilişsiz günlük blog ziyaretçi sayımı gördükçe de çok seviniyorum :) Çok teşekkür ederim. Ziyaretçiler üye olurlarsa daha da çok sevineceğim.

Bugün size ilk gel eyeliner'ım olan Mac Blacktrack Fluidline'dan bahsedeceğim. Islak eye liner çekme konusunda beceriksiz olduğumu daha önce belirtmiştim. Belki bu durumu aşarım umuduyla gel eye liner edinmek için Mac'i ziyaret ettim :)



Bıraktığı simsiyah etkiyi çok beğendiğim bir ürün oldu. Yapısı yumuşacık, fırçayı değdirmeniz yetiyor. Dibini görmedim ama bayağı aşağı doğru oydum resmen ürünü:) Bobbi Brown kahverengi gel eyeliner'ı satın almasaydım çoktan dibini görmüştüm aslında.



Duyduğuma göre İnglot Gel Eyeliner çok sert ve kurumaya meyilli. Gözden çıkarması ise çok zormuş. Göz çevremi ve kirpiklerimi kalem ve ya liner yüzünden kesinlikle zorlamak istemem. Sonuçta denize ve ya havuza girmeyeceğim :) Göz çevrem ürünü çok çabuk dağıtır evet ama ne Bobbi Brown'da ne de Mac' ile böyle bir sıkıntı yaşamadım. Benim için yeterliler. Mac Mua'ları üründen uygulamak için yeterli miktar alındıktan sonra şu şekilde masaya kapatmanızı öneriyorlar. Ben de öyle yapıyorum ve hiçbir kuruma emaresine rastlamadım.



Kesik uçlu eyeliner fırçası yeterli oluyor. Yalnız fırçanızı temiz tutun. Kirli fırça düzgün çizgi çekmenize engel olabiliyor. (benim gibi tembel olmayın demek istedim) :)



Ben aldığımda fiyatı 45 TL civarıydı sanıyorum. Yani Loreal'in çıkardığı Gel Eye Liner'ın fiyatının 30 küsür TL olduğunu düşünürsek tabi ki Mac diyorum! Hiç olmazsa sonuçtan eminim. Her gün kullansanız dahi sizi bir yıl idare edecek bir ürün. Paranızın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Mac ürünlerini bu yüzden seviyorum. Unutmadan ürün 3gram.

Makyajsız Asla'yı 
takip edin
Makyajsız Kalmayın

2 yorum:

  1. çok sevindim takipçilerin artmasına ya şu mac ürünlerine başlamak bi bana nasip olmadı aslında dediğin çok doğru zaten harcama yapıyoruz biraz daha ekleyebiliriz göze dikkat etmek lazım bu arada o üşengeçlik hepimizde oluyo bazen ıslak mendile sildiğimi bilirim fırçayı:)ve tabi güle güle sür:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak ıslak mendılle silmek hiç aklıma gelmemişti. Tembel bir anımda deneyeceğim :)

      Sil