Sayfalar

Lancome Accord 3 Roses Vucut Sutu, Losyon


KOKUSUNA HAYRAN KALDIĞIM VÜCUT LOSYONU


Arkadaşlar ilk düşüncem aslında size vücut losyonu ve body butter koleksiyonumu içeren bir yazı yazmaktı. Sonrasında tek tek ürün incelemesi yapmamın ürünler hakkında fikir vermem açısından daha kapsamlı olacağını düşündüm. Size aldığım, denediğim, kokladığım an kendisine aşık olduğum Lancome 3 Gülün Uyumunu anlatacağım. 





350ml devasa bu vücut sütü ince yapıda. Ben normalde gül kokusundan nefret ederim. Çok bayar içimi. Hatta ilk gül kokulu ürünümdür kendisi. Açıklamasında cildi pürüzsüzleştirir, nemlendirir, korur ibaresi yer alıyor. Detaylı açıklamasına fotoğrafdan bakmanızı tavsiye ediyorum. Yazılan herşeye kefilim :)




3 Gül herneyse kardeşim Ba-yıl-dım. Bu kadar hoş, güzel, zarif kendine hayran bırakan bir losyon koklamadım. Bilindik bayık ağır gül kokusuna inat zarif, hoş kokusuyla beni kendine hayran bıraktı. Hafif bir kokusu var bu sebeple çok kalıcı değil ancak ürünün mükemmelliği bunu görmezden gelmeme sebep oldu. Zaten hangi vücut losyonu maksimum iki saatten fazla kalıcı ki!  Lancome 3 Gülün Uyumu Fiyatı 80.5TL.


Yapısı çok ince. Yaz için daha uygun bir losyon olduğunu düşünüyorum. Hem yapısı hem de kokusu itibariyle sizi ferahlatacaktır.

Bir vücut losyonu bu kadar para eder mi derseniz? Edermiş! Tekin Acar ve ya Sevil Mağazalarında denemenizi tavsiye ederim.

Sizin favori vücut losyonunuz hangisi?

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

1 yorum: