Sayfalar

En iyi kuafor Mali Kuafor :)



KUAFÖRÜNÜZDEN MEMNUN MUSUNUZ?

Yıllar yılı kızlar... ( kaç yaşındasın diyeksiniz) :) Yaşım 24 ancak 7 yıldır saçımı boyatıyorum, rengini açtırıyorum. kestiriyorum vs... Bir türlü istediğim gibi bir saçla çıkamadım kuaförden! Ya kesimi istediğim gibi olmadı ya rengi tutturamadılar. Şişli'de ve Kadıköy'de yaşadım. Kuaförlerim de hep yaşadığım yerlerden oldu tabi ki. 

Gelelim sonrasına... N'oldu? Tekrar Avrupa Yakasına taşındım. 5-6 ay bir mekana güvenip de kuaföre gidemedim. Evime yakın olan Avcılar Pelican Mall Avm'de alışveriş yaparken gözüme Mali Kuaförü kestirdim. Sanem Hanım (mağaza müdürü) sağolsun derdimi çok iyi anladı ve beni saçımı açtırma konusunda güvenebileceğim bir çalışanına yönlendirdi :) Saçımı açtırmak istediğimi ve uzun,cılız, kedi tüyü gibi görünen saçlarıma modern bir kesim yakışır mı sorusunu gayet profesyonel bir şekilde yanıtladılar...
Peki dedim ertesi gün için randevu aldım...
Kısaca böyle oldu Mali Ailesi'ne dahil olmam :) Peki saç açtırma kısaltma işlemi sonrasında ne mi oldu? 32 dişim ortada sırıtarak çıktım Mali'den :)
Hani saç kısaltma sonrasında bir pişmanlık oluşur ya! Bende zerresi yoktu :) Fotoğraflarım şöyle...





Yeni saçlarımla resetlendim resmen :) Aynaya baktığımda mutluydum. Sonrasında Mali Bey'in kendisiyle tanışma fırsatı buldum. (Mali Kuaför'ün Pelican Mall, Beylikdüzü İnnovia, Florya ve Yeşilköy şubeleri bulunmakta) Rotamı Florya şubesine çevirdim çünkü asıl usta kuaförümüz olan Mali orada :)

Sonra tabi ikizler burcuyum bir şeyi tercih ederken aklım hep diğerlerinde kalıyor :) Biraz suyunu çıkartıp renkten renge modelden modele girdim çıktım. Sağolsun Mali saçıma zarar vermeden (sanırım sihir) aşağıda görmüş olduğunuz renklere bürüdü beni :D










Evet Mali Beyimiz aşağıda görmüş olduğunuz yakışıklı :) Kendisi hep siyah giyer :p Olur ya giderseniz bir gün görür görmez tanımanız için size bir ipucu.


Mali Florya Şubesinin fotoğrafları;



Şu an saçlarım koyu kumral. Yeni saçlarımla henüz fotoğraf çektiremedim . En kısa zamanda paylaşırım.
Ben kuaför konusunda çok sıkıntı yaşadım. Belki yeni yıla siz de bir değişimle başlamak istersiniz. Umarım fikir verebilmişimdir :)

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın 

3 yorum:

  1. Ben de innovia daki Mali kuaföre gitmeyi düşünüyorum. Fiyatlar nasıl tereddüt ettim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.Ben ilk kez Avcılar Pelican Mall'daki şubede saçımı yaptırmıştım. innovi'daki ekip de avcılar ve floryadakıler de dahıl olmak uzere mali'nın eğitimine tabı olup şubelere dağıtılıyorlar. Florya, Yeşilkoy fıyatlarına nazaran ınnovıa oldukça uygun fıyatlı. Karar vermeden önce saç analızı yaptır (ücretsiz) ne yapılabılır ve ya isteğin nedir vs. fıyat almanı tavsıye ederım. Bende öyle yaptırmıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Sil
  2. BEN INNOVİA 2 MALİYE HER HAFTA MUTLAKA GİDİYORUM. BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜM GÖRECEĞİM EN NAİF EN İLGİLİ VE EN ASİL KUAFÖR TERCAN BEY... TERCAN BEY MAİLİ AİLESİNDEKİ BENCE EN DEĞERLİ VARLIĞI.. GÖZÜM ONU GÖRMEZ İSE PANİK OLUYORUM.. TERCAN BEY İYİKİ VARSIN

    YanıtlaSil