Sayfalar

Make Up Forever MUFE

Merhabalar,,,

Bugün de size biraz nispet yapayım dedimmmm :)

Yaşadığım yerin etrafındaki avmler ve bu avmlerin barındırdığı kozmetik mağazalarının çeşitliliği beni çok mutlu ediyor. Aynı zamanda zarar da ettiriyor tabiki... :)

İstanbul'daki (sanırım Türkiye'deki) tek Make Up Forever Mağazası evime iki dakika uzaklıktaki Akbatı Avym'de yer alıyor.




Sephora'da da bu marka'nın standları bulunsa da mağazadaki ürün çeşitliliğini bulamıyorsunuz maalesef.

Krem ürünlerle kontör yapma isteği içerisindeydim. Stantdaki 6'lı zenciler için olan concealer paletine bakıyordum ki Mua Derya Çeliker o sizin için çok koyu değil mi? dedi. Bende derdimin krem kontör- highlight olduğunu söyleyince. Bana stick pan fondöteni önerdi hatta uyguladı. Çok memnun kaldım ve satın aldım. 






Ardından gözüm pudralara takıldı... Kapatıcı özelliği çok yoğun olan  Velvet Finish isimli pudrayı da almak ve istedim ve aldım da :)



Ürünlerin hem ambalaj tasarımı hem de yapısı harika hanımlar. Mufe markasıyla ilk olarak Hd Fondötenimi alarak tanıştım. Fondöten koleksiyonuna sahip biri olarak kullandığım en iyi Fondötenlerden biri. Hatta deseniz ki "Bir tane fondötenin olacak hangisini seçersin?" Kesinlikle Hd Fondöten derim. Derya Mua Hd fondötenimle birlikte kullanmam için hd primer testerı da verdi.



Pan fondöten 20 gram.




Pudra ise 10 gram. Pudrayı Mac Studio Fix Pudra gibi tek başına cilt makyajınız için kullanabiliyorsunuz. Yaz aylarında tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Ya da ince yapılı bir fondöteninizin üzerine de kapatıcılığı artırmak için kullanabilirsiniz. Ürünleri bugün deneyecektim fakat evden aceleyle çıkınca almayı unuttuğumu asansörde farkettim :(

Herneyse bir süre kullanır öyle yorum yazarım artık sizlere. 

Sevgiler

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın


20 yorum:

  1. pan fondotene taktım şu an kafayı :D sen kontur için kullanacaksın ama tum yuze HD mı dersın pan mı dersın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pan cok yogun cnm tum yuzun icin tavsiye etmem. Hd yi herkes denemeli derim. Ki sen face and body e tesebbus etmis birisin. Bnce albatiya gel bir mina orada daha cok cesit var. bir de dedigim bayan olursa hc sklmadan ilgileniyor

      Sil
  2. Merhaba,

    dün keşfettim blogunu emeğine sağlık .
    Ne alsam neler alsam derken ulaştım bloguna iş yapamıyorum herşeyi de okuyayım diye.
    Direkt mailine ulaşamadım mecburen uluorta sormak zorunda kaldım :)
    kocaman bir alınacak listem var allık maskara en önemli fondaten . şu zamana kadar harika dediğim dior show maskaranın dışında birşeye rastlayamadım bilgilerine tecrübelerine dayanarak sormak istedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım maskara da bir kere high end maskaraya para verdim o da esteee lauderdi ama inan 70 lıra edecek bir sonuç göremedim. maskaralarım drugstore dan genellikle bu zamana kadar favorim rimmel london day to night ve essence ı love extereme maskaradır :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. hemen listeme ekliyorum:)
    Sırada allık ( genelde bronz severim),
    fondaten,far,krem tonik markalarını da istiyorum :)

    Nişan bohçası kolay değil,:)

    YanıtlaSil
  5. Cnm cılt bakımında yves rocherı tavsıye ederım. Sadece tonıgını kullanıyorum ama sephoradan da memnunum. Fondöten de make up forever hd favorım. Bronzer allıklar da mat bronze mu yoksa ışıltılı mı sevıyorsun canım. Bnde bır bronze allık severım :)

    YanıtlaSil
  6. şimdi sorunca bilemedim ışıltıda demek istedim mat da :)
    biri daha günlük ışıltılı daha şıkır şıkırlık gibi sanki :)

    YanıtlaSil
  7. belkı hıgh end marka duymak ıstersın ama ışıltılı bronz allık da favorim goldon rose teracotarlar :) mat olaraksa mac msf medium deep. flormar face and body bronzer, lancome mat bronz allık cnm. gözenekli bir cildin varsa mat allıklar tercih etki gözeneklerin ön plana çıkmasın.

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim sayende listemi oluşturdum bugün artık almaya gidiyorum .İlave edeceklerin ve önereceklerine herzaman açığım :)

    YanıtlaSil
  9. aa benim için en önemlisini unuttum eyeliner :)
    Şu anda mac gel olanı kullanmaya çalışıyorum fakat fırçamdan mıdır nedendir(mac fırçası çok pahalı geldi oyüzden almamıştım)nedense memnun kalamadım marka istiyorum senden lütfen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm ikimizde ayniymisiz :) bnde macten jel eyeliner imi aldm ama fircaya o kadar para vermeye kiyamamistim. Gratis te the balm atandinda kesik uclu eye liner fircasi var ayrica daha uygun fiyatli gratiste essence markasindan da alabilirsn. Ama dersenki set olsun ecotoolls set var bambu tuylerinden yapilmis 39 lira icerisinde 4-5tane firca var icinde tatlim.

      Sil
  10. :) dün bilmeden doğru alışveriş yapmışım essence kalmayınca ecotoolls seti aldım.
    Essence my base alamadım ama çok beğendiğini yazında okumuştum onu bulmnak için gayret edicem : )
    Pudram essece tip painter oje dışında tüm takımı tamamlamış oldum sayende : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudrani ne aldin cnm?

      Sil
    2. Pudrani transparan mi kapatici birsey mi istiyorsun?

      Sil
  11. aslında pek kullandıgım bır sey degıl pudra sankı bende maske takmıs havası verıyor.
    şöyle ince mase görünümü olmayan cilt görüntümü eşleştirecek bir ürün önerirsen almaya hazırım.
    Ayrıca my base hangi gratiste vardır 4 farklı şubedede bulamadım::(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm ben sephora marka iki pudra kullandim ikisinden de memnun kaldim. My base sanirim artik getirilmiyecek Tr'ye :s yine de farkli subeye gidersen sor belki ellerinde kalmistir.

      Sil
  12. Nafile nereye sorduysam artık bekleyeceğiz:)

    teşekkürler emeğine sağlık .

    YanıtlaSil