Sayfalar

Golden Rose Ruj 126

Genetik olarak dudakları dolgun bir insanım  silikon değil hanımlar:)
Allah vergisi diyelim. Bir o kadar da sorunlu aslında çok fazla kuruma problemi yaşıyorum. Çantamdan, cebimden Lip Balm eksik olmaz.

Makyajlarımda iddialı renkteki rujlardan kaçınıyorum. Çünkü çok dikkat çekiyor. Yıllardır nude ruj ararım. Denediklerim hep ölü gibi göstermiştir. Anladım ki tonu kreme beje kaçan tonlar değilde pembe alt tonlu nude'lar tercih edilmeli. Golden Rose standını kurcalarken satış danışmanı bayan en çok bu renk satılıyor dedi. 


Denedim, sanırım aradığım bu da değil dedim ve ayrıldım. Ancak mağaza aynalarına baktığımda ruj o kadar hoşuma gitti ki koşa koşa geri döndüm ve kaptım ürünü.



Rujumuz Golden Rose 2000 serisinden 126 numara.
Gri renkte tasarlanmış. Fakat çok da hoşuma gitmedi açıkçası.


Swatch ise şöyle;



Bana nedense nude rujlar daha asil gelir. Heralde kendime yakıştırdığımdan...


Ürünü hergün her makyajımda hatta makyajsızken de kullanıyorum. Nemlendirici özelliği güzel sürdükten sonra kuruma problemi yaşamıyorum.

Numarası 126. Açıldıktan sonra iki yıl kullanım ömrü var. Bittikçe alacağım vazgeçilmez nude rujum oldu artık. Umarım bu seri kaldırılmaz.Ürün 4.2 gram.

Rujun tek eksi yönü hanımlar biraz fazla ruj ruj kokması. Fakat güzel rengine ve duruşuna bayıldığımdan bu kusuru gözardı ediyorum.
 Zaten o kokuyu sürerken alıyorsunuz. Sonrasında uçuyor. Ya da burnum o kokuya alışıyor bilemiyorum :)

Sevgiler
Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin 
Makyajsız Kalmayın

2 yorum:

  1. Güle Güle kullan canım tenine uyumlu durmuş ama dudaklarında da merak ettim doğrusu. o ruj ruj kokuyu hiç sevmiyorum ben ya :/ hadı koku neysede tadı kotu oldumu kullanamıyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkurler cnm. dudaklarım bıraz kuruma sorunundan dolayı kötü o yuzden paylaşmak ıstemedım. Ben dudağıma ürün sürünce hiç yalamam aksıne dudağımda ürün olunca çok uğraşıyorum :) bu yuzden tadına hiç bakmadım :)

      Sil