Sayfalar

Benefit Hoola


CANIMMMM BENEFİT HOOLA'M :)

Pazartesi çalışkan kız olıyım dedim ve postuma başlıyorum. Bugünün starı Benefit Hoola karşınızdaaaaa...



Makyajda bronzer kullanmak vazgeçilmez artık benim için. Bunun için çeşitli teşebbüslerim oldu. Aslında ilk aklımda olan Hoola idi. Ancak fiyatlı olması beni gereksiz harcamalara yöneltti. Durum değişti mi hayır. Yine verdim o parayı ve Hoola aldım :)


 İlk bronzer olarak Mac'den Msf aldım. Tenimin iki ton koyusunu tercih ettim. Ardından Flormar Bronzer aldım. Onu da seviyorum, iş yeri çekmecemde tutuyorum kendisini.

Yılbaşı dolayısıyla Sephora'nın Black Kartlılara özel yaptığı yüzde yirmi indirimimi Hoolayı alarak kullandım. Aslında Nars Laguna ve Hoola seçenekleri vardı kafamda. Ancak makyaj uzmanıyla yaptığımız kısa bir beyin fırtınasından sonra hoola dedim:) Çünkü Nars laguna içerisinde minikte olsa ışıltılar barındırıyor. Ve yüz gölgelemede önemli olan kesinlikle mat bir ürün kullanmak. Hoola'da böyle bir özelliğe sahip. Kontör için biçilmiş kaftan.



Ürün 8.0 gram. Şirin bir kabı var. İçerisinden görmüş olduğunuz gibi bir fırça çıkıyor. Fırça iyi mi kötü mü muhabbetine girmeyeceğim kullanmadım bile. Kesik uçlu büyük fırçamla kullanıyorum. Fırçam olmadığı bir ana denk gelirsem kullanırım elbette.



Daha önce bazı beceriksiz Sephora çalışanları (ürün yoğun pigmentasyonlu) uygulama yaptırma durumunda çamur gibi sürdükleri oldu. İnanamıyorum öyle bir durumda ben Benefit ürünlerini Sephora çalışanlarından daha iyi tanıyorum. Kutunun içinde defalarca çevirerek ürünü suratınıza resmen çamur gibi sürüyorlar. Küfür etmediysem sabrımdan :)





Neyse kavuştum Hoola'ya. Çok memnunum. Kullandıktan sonra gerçek gölgeleme buymuş diyorsunuz. Çünkü bu soğuk kahve tonlu bronzer yüzünüzü ciddden daha ince gösteriyor. Vazgeçmem senden Hoola!!!!



Sevgiler

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

Max Factor Beyaz Goz Kalemi


Merhaba...



Daha önce Watsons Kadıköy'de çalışan bayan beyaz göz kalemi olarak Max Factor'un bu ürününü tavsiye etmişti. Ancak 30 TL civarında olan fiyatı bir göz kalemi için çok fiyatlı gelmişti. Bende Flormar'dan aldım. Ancak Flormar beyaz göz kalemi göz içini boyarken kirpik diplerimi de boyuyordu. Satın aldım ama çok da bayılmadım açıkçası.



Geçenlerde Gratis'de yapılan %50 indirimde hadi alıyım bare dedim ama 15 Lira bile gözüme batmadı desem yalan olur. :)





Ancak kalem ciddi anlamda çok başarılı. Gözünüzü acıtmadan ve kirpiklerinize bulaşmadan rengini harikulade bir şekilde veriyor. Yani fevkaladeninde fevkinde! :)



Bunu satın alınca Flormar olanı da arkadaşıma verdim. 



Beyaz göz kalemi sürdüğümde fotoğraflarda gözlerimin kocaman durduğunu fark ediyorum. Bu da çok hoşuma gidiyor :)



Boyutu da gayet ideal çok çabuk bitecek bir ürün değil. Sizde beyaz kalem kullanmayı seviyor musunuz? Hangi beyaz kalemi tavsiye ediyorsunuz?


Makyajsız Asla'yı
Takip Edin

Makyajsız Kalmayın

Sephora Mineral Pudra



Görmüş olduğunuz bu ciciyi Torium Sephora'dan çok komik bir rakama aldım.



Sephora bazı ürünleri indirim gruplandırması yaparak bir standa koyuyor. Bu üründe o standdan.
Makyaj sabitleme transparan pudra niyetine ve ya T bölgem parlama yaptığında kullanırım dedim. Fiyatı 12.5 TL idi :)

Hemde mineral ürün daha ne olsun. Youtuber ve bloggerlar arasında yaygın olan rimmel London ve ya
Maybelline transparan pudralara on basar kanaatindeyim.

Hiç makyajsız tenime uygulamadım ancak kontörümü sabitlemek amacıyla uyguladığımda dozu fazla kaçırırsam epey kapatıcı oluyor. :) Bu sebeple kalıcılığı da transparan pudralara nazaran daha örtücü düzeyde.



Bu tarz toz yapıda ki ürünlerin uygulaması sıkıntı yaratabiliyor. Ancak üzerinizden uzak tutar, fırçayı dokundurup pat pat kenara vurarak fazlasını atarsanız sorun ortadan kalkıyor.



Yani indirimsiz bile maksimum fiyatı 25 TL'yi geçmez. O parayı da hak ettiğini düşünüyorum. Renk seçenekleri de mevcut. Bende ki 26 numara Moyen Medium. Elimde açık renk olan fondötenlerimin rengini kırar düşüncesiyle aldım. Başarılı da. 




Eğer Torium yakınlarındaysanız bir göz atmanızı tavsiye ederim. Bu fiyata bu ürünü kaçırmayın dostlar. Ben bir tane daha yedekleyeceğim. Ürün 3.2 gram

Sevgiler 
Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyaksız Kalmayın


Flormar Long Wearing L14 Ruj

Merhaba

Kadıköy Flormar'ı kurcalarken deneyip hemen alıyorum dediğim tek ruj, Long Wearing L14...!



Benim tercihim hep gloss'lardan yana olur ancak. Bu ara rujlar dikkatimi çekiyor. Dudak denen şey bende çok dolgun ve kalın olduğu için canlı renkler kullanmam bende çok dikkat çekiyor. Herkes bana bakıyor gibi gelmiyor bana bakıyor gerçekten :)



Bu tabuyu ilk canlı rujum L14'ü alarak yıktım. O kadar tatlı o kadar hoş bir rengi ve yapısı var ki. Aman bitmesin, bu seri kalkmasın diyorum.



Fondöten ve ya renkli nemlendirici allık ve liner uyguladığım günlerde çok hoş duruyor, tenime canlılık katıyor. Makyajsız iken uygulamayı da seviyorum.



Long Wear serileri genellikle kuru olur ancak bu seri çok yoğun nemlendiriyor ve çokta kalıcı. Uygulamadan önce lip balm ile dudaklarınızı nemlendirmeniz gerekmiyor.

 Tam olarak nasıl tanımlarım bilmiyorum ama kesinlikle turuncu değil sanki pembelik de barındırıyor. En iyisi
 Flormar'a uğradığınızda denemeniz :). 

Sevgiler.

Makyajsiz Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

Mac Blacktrack Fluidline

SELAMLAR

İş yoğunluğum ve spora başlamam sebebiyle bloguma vakit ayırmakta bir hayli zorlanıyorum. Reklamsız, çekilişsiz günlük blog ziyaretçi sayımı gördükçe de çok seviniyorum :) Çok teşekkür ederim. Ziyaretçiler üye olurlarsa daha da çok sevineceğim.

Bugün size ilk gel eyeliner'ım olan Mac Blacktrack Fluidline'dan bahsedeceğim. Islak eye liner çekme konusunda beceriksiz olduğumu daha önce belirtmiştim. Belki bu durumu aşarım umuduyla gel eye liner edinmek için Mac'i ziyaret ettim :)



Bıraktığı simsiyah etkiyi çok beğendiğim bir ürün oldu. Yapısı yumuşacık, fırçayı değdirmeniz yetiyor. Dibini görmedim ama bayağı aşağı doğru oydum resmen ürünü:) Bobbi Brown kahverengi gel eyeliner'ı satın almasaydım çoktan dibini görmüştüm aslında.



Duyduğuma göre İnglot Gel Eyeliner çok sert ve kurumaya meyilli. Gözden çıkarması ise çok zormuş. Göz çevremi ve kirpiklerimi kalem ve ya liner yüzünden kesinlikle zorlamak istemem. Sonuçta denize ve ya havuza girmeyeceğim :) Göz çevrem ürünü çok çabuk dağıtır evet ama ne Bobbi Brown'da ne de Mac' ile böyle bir sıkıntı yaşamadım. Benim için yeterliler. Mac Mua'ları üründen uygulamak için yeterli miktar alındıktan sonra şu şekilde masaya kapatmanızı öneriyorlar. Ben de öyle yapıyorum ve hiçbir kuruma emaresine rastlamadım.



Kesik uçlu eyeliner fırçası yeterli oluyor. Yalnız fırçanızı temiz tutun. Kirli fırça düzgün çizgi çekmenize engel olabiliyor. (benim gibi tembel olmayın demek istedim) :)



Ben aldığımda fiyatı 45 TL civarıydı sanıyorum. Yani Loreal'in çıkardığı Gel Eye Liner'ın fiyatının 30 küsür TL olduğunu düşünürsek tabi ki Mac diyorum! Hiç olmazsa sonuçtan eminim. Her gün kullansanız dahi sizi bir yıl idare edecek bir ürün. Paranızın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Mac ürünlerini bu yüzden seviyorum. Unutmadan ürün 3gram.

Makyajsız Asla'yı 
takip edin
Makyajsız Kalmayın

Yves Rocher Kayisi ozlu peeling ve couleurs naturel 20 Medium Rose allik

YVES ROCHER ALIŞVERİŞİM

Öyle ürün kurcalamak için girdim Yves Rocher'e :) Alışveriş yapmak için değil :p

Danışman bayan, kart sahibi kişilere yeşil noktalı ürünlerde %30 indirim olduğunu belirtti. Ben de kartımın yanımda olmadığını belirttim ve sistemden kartıma indirim olup olmadığına bakıldı. İndirimim varmış ve ürün satın aldığımda da şu görmüş olduğunuz 9 gramlık allık da hediye imiş :)





Öyle ne alsam acaba derken birçok blogda methini okuduğum kayısı özlü peelingi almaya karar verdim. 12 TL civarında olan bu ürüne %30 indirim yapıldı.  Yani 9 Liraya bir allık ve peeling satın aldım :) Hadi dedim sürekli kuruma ve soyulma sorunu yaşadığım dudaklarım için bir de lip balm bakıyım. Yukarıda gördüğünüz Hydra özellikli renksiz Lip Balm'ın iyi nemlendirdiğini söylendi. Onu da satın aldım. Sanırım fiyatı 5TL civarındaydı...




Allığım Medium Rose, rengi kutuda çok koyu duruyor ama bu allık serisi çok da abartı bir renk vermiyor yüzünüzde doğal duruyor. Bronz şeftali tonu dersek bu tonu tanımlamış oluruz. Tam ismi 20 Teint Medium Rose.





Mat bir allık. Günlük kullanıma uygun bir allık. Üzerinde de Naturel Blush ibaresi kullanılmış zaten. Neden çok pigmentli değil? Sorusuna yanıt oluyor. Pigment istiyorsanız Nars'a bakın derim:)

Karlı ve keyifli alışveriş maceram böyleydi. Siz Yves Rocher'den ne kullanıyorsunuz? Tavsiyeleriniz neler?

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

Lancome Accord 3 Roses Vucut Sutu, Losyon


KOKUSUNA HAYRAN KALDIĞIM VÜCUT LOSYONU


Arkadaşlar ilk düşüncem aslında size vücut losyonu ve body butter koleksiyonumu içeren bir yazı yazmaktı. Sonrasında tek tek ürün incelemesi yapmamın ürünler hakkında fikir vermem açısından daha kapsamlı olacağını düşündüm. Size aldığım, denediğim, kokladığım an kendisine aşık olduğum Lancome 3 Gülün Uyumunu anlatacağım. 





350ml devasa bu vücut sütü ince yapıda. Ben normalde gül kokusundan nefret ederim. Çok bayar içimi. Hatta ilk gül kokulu ürünümdür kendisi. Açıklamasında cildi pürüzsüzleştirir, nemlendirir, korur ibaresi yer alıyor. Detaylı açıklamasına fotoğrafdan bakmanızı tavsiye ediyorum. Yazılan herşeye kefilim :)




3 Gül herneyse kardeşim Ba-yıl-dım. Bu kadar hoş, güzel, zarif kendine hayran bırakan bir losyon koklamadım. Bilindik bayık ağır gül kokusuna inat zarif, hoş kokusuyla beni kendine hayran bıraktı. Hafif bir kokusu var bu sebeple çok kalıcı değil ancak ürünün mükemmelliği bunu görmezden gelmeme sebep oldu. Zaten hangi vücut losyonu maksimum iki saatten fazla kalıcı ki!  Lancome 3 Gülün Uyumu Fiyatı 80.5TL.


Yapısı çok ince. Yaz için daha uygun bir losyon olduğunu düşünüyorum. Hem yapısı hem de kokusu itibariyle sizi ferahlatacaktır.

Bir vücut losyonu bu kadar para eder mi derseniz? Edermiş! Tekin Acar ve ya Sevil Mağazalarında denemenizi tavsiye ederim.

Sizin favori vücut losyonunuz hangisi?

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

The Balm Balms Away Goz Makyaji Cikaricisi



HERKES GİDER MERSİNE BEN GİDERİM TERSİNE!

Birçok youtuber, blogger arkadaşım bu ürüne pöff demiş durumda. Ben ise çok sevdim işini çok iyi yapan bir ürün kanaatimce.




Sevme sebebimin en başında göz makyajınız ne kadar ağır olursa olsun, isterseniz 10 kat rimel sürmüş olun gözünüzü kirpiklerinizi zedelemeden çok başarılı bir şekilde çıkartıyor.

Bu ürünün tavsiye edilen kullanımı bir parça parmağınıza alıp gözünüze ovuşturarak kullanmanız. İlk aldığımda bende böyle kullandım. Ancak kirpikleri göz kapağınızı ovuşturma işlemi acayip işkenceye dönüşüyor:/ ve açıkçası gözüme de kaçtı ürün!



Ben ise alternatif bir uygulama geliştirdim kendimce. Görmüş olduğunuz gibi Gratis'in Benri Marka kare pamuklarını (çok seviyorum bu pamukları) wax kıvamındaki ürüne bandırıyorum :)
Ardından gözümü siliyorum. vuuuupppp iki adımda o ağır göz makyajımdan eser kalmıyor. Genellikle göz makyajımı siler ve yatarım, sabah kalktığımda ise göz altlarım akmış bir tabloyla karşılaşırım aynada. Ancak Balms Away tek bir pamukla iki gözümü de çok başarılı bir şekilde siliyor.





Çoğu kişinin deneyip memnun kalmadığı ürünleri ben beğenebiliyorum. Nitekim bu üründe böyle oldu. Gözlerimi pamukla sildikten sonra yağlı gibi bir his kalıyor. Onu ise yüzümü sildiğim makyaj çıkarma mendiliyle ve ya Sensibio h20 ile siliyorum ve işlem tamamlanıyor! Göz çevremde yapısından dolayı hiçbir tepkimeye sebep vermedi. İçeriği ise şöyle;





Balms Away'i Gratis'den %50 indirimle satın aldım. Yine indirime denk geldiğimde alacağım bir ürün oldu.

Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

John Frieda full repair sampuan sac kremi mac scarlet ibis ruj

ALIŞVERİŞİMMMM



Sevgiler sevgilileerrr :))



En sevdiğim post alışveriş postu sanırım. Akbatı AVM'ye bir uğradım bakalım neler almışım.


  • John Frieda Full Repair işlem görmüş saçlar için şampuan 250ml
  • John Frieda Full Repair işlem görmüş saçlar için saç kremi 250ml
  • Watsons Kare Pamuklar 150+60 adet


  • Flormar Waterproof Lip Liner no:232
  • Flormar bordo oje 352


  • MAC Marilyn Monroe koleksiyonundan aşık olduğum Scarlet Ibis ruj
  • Mac Fix Fluid 3 adet tester. (bir tanesi iş yerimde) nc35 nc40

Marliyn Monroe serisi kalktı ancak ben şansıma mağazada kalan son ruju kapmış bulunuyorum. Ruj için dudak kalemini ise Flormar'dan tercih ettim.

Evet tercihlerim ve eksiklerim bu ürünler oldu. Keyifli alışverişler hepimize.

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

En iyi kuafor Mali Kuafor :)



KUAFÖRÜNÜZDEN MEMNUN MUSUNUZ?

Yıllar yılı kızlar... ( kaç yaşındasın diyeksiniz) :) Yaşım 24 ancak 7 yıldır saçımı boyatıyorum, rengini açtırıyorum. kestiriyorum vs... Bir türlü istediğim gibi bir saçla çıkamadım kuaförden! Ya kesimi istediğim gibi olmadı ya rengi tutturamadılar. Şişli'de ve Kadıköy'de yaşadım. Kuaförlerim de hep yaşadığım yerlerden oldu tabi ki. 

Gelelim sonrasına... N'oldu? Tekrar Avrupa Yakasına taşındım. 5-6 ay bir mekana güvenip de kuaföre gidemedim. Evime yakın olan Avcılar Pelican Mall Avm'de alışveriş yaparken gözüme Mali Kuaförü kestirdim. Sanem Hanım (mağaza müdürü) sağolsun derdimi çok iyi anladı ve beni saçımı açtırma konusunda güvenebileceğim bir çalışanına yönlendirdi :) Saçımı açtırmak istediğimi ve uzun,cılız, kedi tüyü gibi görünen saçlarıma modern bir kesim yakışır mı sorusunu gayet profesyonel bir şekilde yanıtladılar...
Peki dedim ertesi gün için randevu aldım...
Kısaca böyle oldu Mali Ailesi'ne dahil olmam :) Peki saç açtırma kısaltma işlemi sonrasında ne mi oldu? 32 dişim ortada sırıtarak çıktım Mali'den :)
Hani saç kısaltma sonrasında bir pişmanlık oluşur ya! Bende zerresi yoktu :) Fotoğraflarım şöyle...





Yeni saçlarımla resetlendim resmen :) Aynaya baktığımda mutluydum. Sonrasında Mali Bey'in kendisiyle tanışma fırsatı buldum. (Mali Kuaför'ün Pelican Mall, Beylikdüzü İnnovia, Florya ve Yeşilköy şubeleri bulunmakta) Rotamı Florya şubesine çevirdim çünkü asıl usta kuaförümüz olan Mali orada :)

Sonra tabi ikizler burcuyum bir şeyi tercih ederken aklım hep diğerlerinde kalıyor :) Biraz suyunu çıkartıp renkten renge modelden modele girdim çıktım. Sağolsun Mali saçıma zarar vermeden (sanırım sihir) aşağıda görmüş olduğunuz renklere bürüdü beni :D










Evet Mali Beyimiz aşağıda görmüş olduğunuz yakışıklı :) Kendisi hep siyah giyer :p Olur ya giderseniz bir gün görür görmez tanımanız için size bir ipucu.


Mali Florya Şubesinin fotoğrafları;



Şu an saçlarım koyu kumral. Yeni saçlarımla henüz fotoğraf çektiremedim . En kısa zamanda paylaşırım.
Ben kuaför konusunda çok sıkıntı yaşadım. Belki yeni yıla siz de bir değişimle başlamak istersiniz. Umarım fikir verebilmişimdir :)

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın 

Gratis %50 indiriminden satın aldıklarım

Selamlar herkese...

Dikkatsiz ve  çoğu zaman baktığını dalgınlıktan görmeyen biri olarak Gratis indirimini ilk gün tesadüfen bir bloger arkadaşımın Facebook iletisiyle gördüm. Ve o gün mesai bitimine inanın zor dayandım :)

Hemen servis güzergahım üzerinde yer alan ve birçok Avm'den kozmetik mağazaları açısından daha çok marka barındıran Marmara Park ilk tercihim oldu.

Ben The Balm markasının güzel ürünlerinin farkına vardığımdan beri alışveriş yapmak için %50 indirime girmesini bekledim. Bu zamana kadar en fazla %30 indirim yaptı ondan da dayanamayarak çok merak ettiğim Balm Shelter Renkli Nemlendiricisini satın aldım.

Beni indirim coşkusuna sürükleyen Gratis markası The Balm'dır tabi ki :)

Herneyse satın aldığım ürünlerimin resmi şu şekilde...


Balm Jovi Paletini satın almak istediğimde Marmara Park Gratis çalışanları bu paletin indirime girmediğini belirtti."Hani tüm renkli kozmetik ürünleri indirimdeydi" dediğimde ise şirket politikası cevabını aldım. Ancak akşam eve geldiğimde bazı bloger arkdaşlarımın Jovi paleti %50 indirimle aldığını hatta kimisinin de 16TL ye aldığını gördüm. Bu durum canımı sıktı açıkçası ve ertesi gün Zeytinburnu Olivium Gratis Mağazasını aradım. "Jovi paletin indirime dahil mi ve elinizde kaldı mı?" Diye sordum. "Tabi ki indirimde, elimizde bir tane kaldı" cevabını aldım. Ayırtılmasını rica ettim ve öğlen arasında gidip satın aldım. 




Bu durumu Facebook Gratis sayfasına da yazdım. En kısa zamanda geri dönülecek size tarzında bir yanıt verdiler ancak fossss!

Marmarapark Gratis mağazasından satın aldığım Balms Away isimli göz makyaj çıkarıcısının fiyatının da Olivium Gratis'den daha pahalı olduğunu farkettim.

Gratis gibi Türkiye çapında 100 mağazaya sahip bir marka fiyat politikası konusunda maalesef sınıfta kaldı, güven sınavından geçemedi... Aynı ürünü farklı mağazalardan kazıklanarak ve ya daha ucuza almanız mümkün. Şansınıza kalmış :)

Ürünlerim;
  • The Balm Jovi Palet
  • Balms Away Göz Makyajı Çıkarıcı
  • Time Balm Makyaj Bazı
  • The Balm Nude Tude Palet
  • Essence Miami Roller Girl Lip Balm (verdiği renk harika)
  • Max Factor Creme Puff 41 Medium Beige Pudra (Bu üründe tam %50 indirim yoktu sanırım karışıklığa geldi)
  • Maybelline Fresh Apricot 425
  • Maybelline Color Tattoo 24HR 35On And On Bronze
  • Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo D39
  • Gratis Poşeti (Alışveriş sonrasında Olivium mağazasından hediye edildi)
  • Grace Cole England Watermelon & Pink Grapefruit Shower Gel
Hepimize bol indirimli alışverişler diliyorum kızlar...

Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın