Sayfalar

SEPHORA BASE LISSANTE SMOOTHING PRIMER- SEPHORA YÜZ BAZI- MAKYAJ BAZI


SEPHORA YÜZ BAZI
Kendisi ilk makyaj bazım. Uygun fiyatı ve yolumun Sephoraya düştüğü bir gün denemek istediğim için aldım açıkçası... Cilde ışıltı verecek renk katacak seçenekleri de vardı ama ben risk almak istemedim ve şeffaf olan bu yüz bazını satın aldım.




Kendisi iş yerimdeki makyaj çekmecemde duruyor. Sabah 6 da işe gitmek üzere kalktığımdan değil makyaj yapmak yüzümü yıkamak bile zor geliyor açıkçası uyku mahmurluğuyla ( birazcık uykucu şirinim de :)... )

İş yerine odama gelince nemlendiricimi sürüyor kahvaltı ediyor ardından bu ürünü sürüp biraz oyalanıyorum... Cildimin emdiğinden emin olduğumda fondötenimi uyguluyorum. Yani evet makyajım kalıcı oldu diyebilirim. Ama aşık olmadım açıkçası. 




Biz kadınlar neden hep aşık olmak istiyoruz. Alt tarafı bir baz değil mi ne istiyorsun!? Ne bekliyorsun? Yok abi aşk olmadan olmaz :)
15 ml olan ürün oldukça bereketli. Silikon bir yapıya sahip cildinizi pamuk gibi yapıyor bebek teni gibi. O hissi seviyorum :)




Ele sürüp swatch yapmıyorum şeffaf olduğu için çok anlamsız olacak çünkü. İçindekiler yukarda gördüğünüz üzere. 




Pompalı yapısı bazen absürt bir şekilde püskürüp yere kucağınıza ürünü atabiliyor :) İdare ediyoruz işte!


Fiyatı: 29.5 TL Sephora mağazalarında bulunuyor.



8 yorum:

  1. şensu gemici9 Kasım 2012 14:29

    Ben bu ürünü görmüştüm forum avmde. ama daha kullanmakta olduğum baz bitmediğinden almamıştım. fiyatı uygun gelmişti. iyi ki almamışım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında fiyatı uygun değil. Boyut olarak çok minik. Küçücük şey 30 tl. Elimde şimdi merak ettiğim için aldığım flormar yüz bazı var o da nemlendiriciden farksız. Ben şu aralar Make Up Forever'ın yüz bazlarını merak ediyorum. Fiyat olarak biraz daha pahalıdır ama boyutu daha büyük. Mesela benim kızarıklık sorunum var onun için yeşil tonda yüzümdeki renk dengesizliğini eşitlemek için üretilmiş baz var. Sephorada uygulama yapıldı ve beğendim. Onlara bir gözatmanı tavsiye ederim cnm

      Sil
  2. şensu demirci9 Kasım 2012 14:31

    şimdiye dek kullandığın en iyi baz hangisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. make up forever hd yeşil renktekı makyaj bazı.fiyatlı ama baz uygylandığımda cildimdekı kırmızılık direk sıfırlanıyor ve üzerine incecık bir fondötende uygulasam yeterlı gelıyor.tavsıye ederım

      Sil
  3. Lens makyaj blog sadece bu baz, çok az kapatıcı ve MAC Mineralize Skinfinish Natural pudra ile çok doğal ve güzel bir makyaj yapmıştı. Şimdi sende görünce, bunu alma isteğim depreşti yine, black kartım gelse de bir Sephora turu yapsam :)

    YanıtlaSil
  4. Ne demek bu baz cok makyaj yapan biri degilim ne ise yariyo nasil kullaniyo yuzume ne faydasi var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baz fondöten ile cildin arasında bir kat oluyor yani cildini fondötene karşı bir nebzede olsa koruyor ve uyguladıgın fondöten daha profesyonel bır görunume kavuşuyor ve kalıcılığı artıyor. cilt bakımı acısından tedavı edıcı bır özelliği yok

      Sil