Sayfalar

MAC SELECT MOISTURE COVER CACHE-CERNES KAPATICI

Selamlar...
Bu yazımda size uzun zamandır kullandığım emektar MAC göz altı kapatıcımdan bahsedeceğim. Ürünü Taksim Mac şubesinden satın almıştım. 40 TL gibi bir fiyatı olan bu ürüne neredeyse orta kalitede bir fondöten parası verdiğim için vicdan azabı çeksem de şu an değermiş diyorum. Mac ürünleri yüksek fiyatlı fakat çok konsantre yapıda... Azıcık bir parçasının bile yeterli olduğunu düşünürsek en minik makyaj malzemesini 1 -1,5 yıldan önce bitiremedim ki MAKYAJSIZ ASLA diyen biri olmama rağmen :)
Mac kapatıcımı bir yıldır kullanıyorum. Mac makyaj uzmanına bir yıldır bitmediğini söyledim ve yapısını gösterdim bozulmuş mudur? diye... Kokusunda yapısında bir değişme olmadığını ama kullanmamamı önerdi. Bende göz çevremde herhangi bir
iritasyona sebep olmadığı için atmaya kıyamadım açıkçası. Zaten şu ara bitirmek üzereyim.
Her neyse bu kadar girizgah yeter gelelim ürüne..:)

5 ml' cik olan bu ürün bende bereketliliğiyle sevildiği üzere yapısı itibariyle de kendine aşık etti. Ama şunu da belirteyim; göz altı torbaları ve koyu halka sorunları yaşayan biri değilim. Makyajla göz altlarımın bütünlük sağlaması açısından kapatıcı ürün kullanıyorum. Mac makyaj uzmanına danışmadan önce bilinçsizce çok açık tonlarda panda gözü gibi görüntü yaratan Maybelline kapatıcılardan bende kullandım evet! İtiraf ediyorum:( Bu da drugstore çalışanlarının makyaj konusunda ne kadar bilinçsiz ve acemi olduklarını gösteriyor. Mac makyaj uzmanı doğal geçiş sağlıyacak bir tonun daha hoş, doğal duracağını belirtti ve cildime denedi beğendim, kaptım!


Ben NW20 rengine sahibim. Bembeyaz kapatıcılarının koyu göz altlarını grimsi ve daha mor mor gösterdiğini unutmayalım hanımlar. Pembe tonlu kapatıcılar mor halkalarınızı daha iyi kamufle edecektir.
Ürün hafif yapılı dağıtıldığında kapatıcı sürülmüş hissi yaratmıyor. Fondötensiz sadece göz altlarınıza uyguladığınızda da soft bir görüntü yaratıyor. Resimdeki az dağıtılmış hali iyice yedirseydim yok gibi duracaktı ve resim çekmem anlamsız olacaktı sanki :)

Ürün uygulama aplikatörü ise şöyle;

 Ucu minik süngerli çubukla pıt pıt dokunduruyor yüzük parmağımla dağıtıyorum. Mac makyaj uzmanı başka kapatıcı önerir misiniz sorusuna bu renk ve üründen daha uygunu olamaz sizin için dedi:)
Evet kısacası bu ürünü sevdim, verdiğim parayı fazlasıyla hak etti... Yarattığı memnuniyet ve performansıyla! Bir daha alır mıyım? Tabi ki :)
Okuduğunuz için teşekkürler
Sevgiler

2 yorum:

  1. Ceren Demirci29 Ekim 2012 14:49

    5ml ne kadar zaman yetiyor acaba??

    YanıtlaSil
  2. Ben bunu bir yıldır kullanıyorum. Eğer çantanızda taşıyosanız sıcak kalerifer üstü gibi yerlerde çantayı bırakmazsanız ( yani kısaca güzel muhafaza ile) çok bereketli ve çok doğal bir kapatıcı. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil