Sayfalar

MAC PEACH TWIST SHEER TONE SHIMMER ALLIK

Merhabalar...
 O kadar makyaj yaparım amma... Sizleri ömrü hayatımda dibini gördüğüm ikinci allığımla tanıştırayım istedim :)
Mac Peach Twist allığım... Mac markasından ilk sahip olduğum ürünümdür kendisi. Mac alışverişlerimin devamının gelmesinin yegane suçlusudur!
1,5 yıldır sürekli kullandım uzun bir dönem ama şu an bir ara verdik kendisiyle çünkü tam bir allık canavarı oldum! Yeni yeni ürünler denemekteyim. Ve dibini gördüğüm içinde bitsin istemiyorum:(
Renginin bu kadar koyu durması korkutmasın sizi gayet bembeyaz tenli bir hatunum emme bu ürün çok doğal duruyi :) tabiki abartmamak kaydıyla... Herşeyin fazlası zarar unutmayalım :)


Flaşlı ve flaşsız fotoğraflarda ise böyle görünüyor. Tabi ben renk iyice belirgin olsun diye biraz abartılı sürdüm. Işığa göre renk değiştiren bir allık şeftalimsi pembemsi tonlar barındırıyor ancak kendisine şeftali ve ya pembedir gibilerinden kesin bir genelleme yapamıyorum. Belirttiğim gibi ışığa tene göre yansımalı bir renk. Sarımsı asla kocaman olmayan ışıltılar barındırmakta.
Tam ismini de görmenizi ister ve fotoğrafımı eklerim...

6 gram olan ürünü uzun süre kullanmama rağmen o kadarcık dibi açıldı. Pigmentasyon açısından oldukça iyi olması buna sebep. Bu rengi sarışın, esmer, kumral, bakır saç rengine sahip tüm bayanların rahatlıkla kullanabileceğini düşünüyorum. Ancak bir makyaj uygulamasında MAC mağazasında ki esmer tenli Mua uygulamıştı kendisine. Size daha çok yakışmış dedim:) 
Ürünü ben 50TL civarında bir fiyata satın almıştım. Ancak şu sıralar Mac allık fiyatları 68TL civarında satılıyor.
Sevgiler





2 yorum:

  1. Ceren Demirci29 Ekim 2012 14:47

    güzel bir yazı olmuşş.... yüzünüzde de görmek mümkün olacak mı?????

    YanıtlaSil
  2. :) açıkçası tam yüz fotoğrafımı koymaya çekiniyorum :) ama allığı sürdüğüm bir gün makaslar yarım yüz koyarım. Okuduğunuz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim Ceren. Sevgiler

    YanıtlaSil