Sayfalar

MAC BROW SET- MAC KAŞ BOYASI- MAC KAŞ RİMELİ



 (:Merhaba :)

Yeni yazımı bir favori makyaj ürünüm oluşturmakta.
Çoğu ürünümü bitse de yenisini alsam diyerek kullanan ben bu ürünü bitecek diye gıdım gıdım, minnak minnak sürüyorum :)


Ben uzun zamandır hergün makyaj yapmama hatta 'MAKYAJSIZ ASLA' dememe rağmen kaşımı boyamaya çekinir o abartılı görüntüden çok korkardım. Halbuki çok gür kaşlarım yoktur seyrek ama çokta yok denmeyecek durumda kaşlara sahibim :)

Bir MAC makyaj uygulamam sırasında Mua'ya kaşlarım için bir ürün aradığımı ama denediğim kaş farları ve kalemlerinin yarattığı etkiden pek haz etmediğimi dile getirdim. O da daha önce hiç görmediğim ve bir yerde okumadığım bu ürünü getirdi ve kaşıma uyguladı bayıldım! Bundan sonraki aşamayı söylememe gerek var mı? KAPTIM! Tabi ki :)




Ürün rengi itibariyle benim sarı, bakır, kahverengi renkleri arasında sürekli değişen saç rengime çok yakışmakta :)
Kömür gibi sıradağ görünümü oluşturan kaş kalemlerine nazaran uygulamanıza bağlı olarak kökleri ve ya kaş kıllarınızın kendisini boyuyorsunuz. Çok güzel sabitleniyor ve hiç aktığına bulaştığına şahit olmadım. Fotoğraflarda çok belli edemedim ama içinde böyle ışıltının daha minimalize hali olan yansımalar var. Bayılanzi ben bu ürüne bayanlar :)


Benim rengim BEGUILE A61. Bittiğinde yerine yenisi konulacak asla aldatılmayacak bir ürün. Alınır mı ?
Tabikiiiiiii :)


Unutmadan söyleyeyim fiyatı ben satın aldığımda 45 TL civarındaydı.
Bye..


4 yorum:

  1. 45 fazla değilmi kaş boyası için?refectocil diye bir marka var onun ürünlerini hiç kulandınızmı anırım daha çok kuaförler kullanıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin markayı hiç görmedim ve duymadım canım. Evet ilk başta fiyat çok yüksek geliyor. Ama mac ürünleri ben her gün makyaj yapmama rağmen en az bir yıl kullanılıyor. Kaş konusunda epey uygun fiyatlı kalem, far vs... ürünler denedim. Ama bu ürünü deneyince DEĞER diyorsunuz.

      Sil
  2. Geçtiğimiz gün aynsıının tıpkısını bende aldım fakat renk seçeneği çok az geldı bana.. bırazda acık kaldı acıkcası.. dıger rengı de doğal durma
    dı yoksa urun kaşı gür gösteriyor kaleme göre

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bana mua direk bu ürünü getirdi ve oldu.renk skalasını incelemek zorunda kalmadım. ben sade makyajı tercıh ettıgım gunlerde vurgulu kaş yapmayı sevıyorum (ki eskiden kaş doldurmaya çok karşıydım ) bayagıda bereketlı.sende gule gule kullan ınsallah canım

      Sil