Sayfalar

EN KAPATICI FONDÖTEN ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR FONDÖTEN


SELAM...

Size ilk satın alıdığım en yüksek fiyatlı fondötenim Estee Lauder Double Wear ile tanıştırmak isterim...





Kendisi 30 ml olup aslında 60 ml boyutunda abartmayayım ama belki de daha çok boyuta tekamül edecek bir fondöten. Çünkü oldukça yoğun, kalın ve kapatıcı özelliğe sahip. Cildimde o kadar abartı izler olmayan ben nedense bir ara pürüzsüz kusursuz fondöten arayışlarım sonucu edindim bu ciciyi...

Sanırım insanın cilt rengi her geçen gün değişiyor. Çünkü geçen yıl adığım ürün bu yıl cildime ya açık kaçıyor ya da koyu... Diğer bir seçenek ise ürün bekledikçe renk değiştiriyor olabilir.  Çünkü bu ürün artık cildime çok açık kalıyor. Amacım ten itibariyle zaten çok beyaz olan ben fondöten sürerek cilt rengimi kırmak istiyorum... Sevimli Hayalet Casper olmak değil :)




Benim rengim yukarıda görüldüğü üzere sanırım en açık rengi bu; 2N2 FRESCO 01

Hergün kullanımda cildinizi yorucağını düşündüğüm bir ürün. Belirttiğim üzere yoğun çünkü. Ben Maybelline Affinitone (umarım doğru yazmışımdır) :)
su gibi olan fondötenle karıştırıp yapısını inceltiyor rengini dengeliyorum. 
Ama ürün bitmek bilmedi, çok bereketli. 

Bu fondötenle çekildiğim fotoğraflarda hafif aydınlatıcı ve kontör de uyguluyorum. Sonuç çok şaşırtıcıydı cildim bebek gibi kaymak gibi cillop gibi çıkıyor :)



Dayanamayıp resmimi biraz kırpıp yayınlıyorum. Bu makyaj sabah 08.00 sularında yapılmış olup akşam 6,30 civarında çekilmiş halidir ve tazelenmemiştir.

Ürünün eksi yanı ise şişesinin tasarımıdır benim gözümde. Çünkü çok kullanışsız pompası yok vs...



Ben ürünü şu şekilde elimin üzerine dökerek kullanıyorum.Gereken miktarı dağıtacağım anda cildime dokunduruyorum. Çünkü çok çabuk donup sabitleniyor.




Ürünü fırçayla sürmek yerine elle ve ya beauty blender ile uygulamak daha homojenize bir etki yaratıyor. Fırça bazen iz bırakabiliyor. Mazallah bir ressamın fırça darbelerinin yer aldığı tabloya dönmesin suratınız :)







Ürün 30 ml olup içerisinde Spf 10 bulunmaktadır.
Şu anki fiyatı 110 TL civarında. Bir daha alır mıyım? Orası bir muamma çünkü cildimde derin izler yaralar vs. yok. Ama sivilce izleri ve cilt kusurları bulunan bayanlar için biçilmiş kaftan. Benim ihtiyacım dahilinde olmayan bir ürünmüş bilemiyorum belki ilerleyen dönemlerde lekelerim sivilce izlerim ince yapılı ürünlerle kapatılamaz hale gelirse ilk seçeceğim ürün olur kesinlikle!

Sevgiler

9 yorum:

  1. eşimin zoraki doğum günü hediyesiydi. bendeki spf10lu bir şey, daha belirgin ve koyu bir renk. cildime rengi çok uymadığı için kullanmıyorum ama eğer kullanırsam tavsiyelerinize uyacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet inanın verdiğim paraya acıyarak bitirme gayreti içerisindeyim. Ve benimde cilt tonuma tam uymuyor. Sanırım yapısının çok ağır olmasıda tenininizle fondöten arasındaki renk farkını daha çok ortaya çıkarıyor :(

      Sil
  2. ben kullanıyorum çok da memnunum yüzümde çocukluktan kalma izler var ve çok güzzel kapatıyor. ben tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevimciğim elimde cliniq'in bir fondöteni var Elca alışverişimde fiyatı uygun olduğu için satın almıştım bileğime deneyerek. Ama eve geldiğimde araştırdım ki doğum lekeleri yaralar vs. bu tarz derin ve belirgin izlere sahip kişiler için üretilmiş bir fondötenmiş. Merak edersen onun yazısını hızlandırabilirim yayınlamak için?

      Sil
  3. Kapatıcılığı az ya da orta olan fondötenleri daha çok seviyorum ama asıl söylemek istediğim bu değil: Kırpık olsa bile resmin, çok güzelsiiin :) (Haha kafiye yaptım!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakan gözlerin,kalbin güzelliği...teşekkür ederim Betyy :)

      Sil
  4. meraba canım sana bıkaç sorularm olucaktı yardım edersen cokk teşekkür ederm şimdiden :))) benım göz altlarm cok torbalı onları nasıl kapatablrm ve de göz rengmi nasıl belirginleştirebilirim gözlerimi nasıl daha cok büyütebilirim ?

    YanıtlaSil
  5. en açık rengi bu mu skalada, bende alıcam ama sitesinde gördğm renkler koyu geldi, ben bembeyaz tenliyim sence bu renk bana uyar mı

    YanıtlaSil