Sayfalar

John Frieda Frizz Ease Hair Serum-Sac Serumu



John Frieda boyutu küçük ama işlevi büyük saç serumum.
Avon Argan Yağlı Saç Serumumla karşılaştırdığımda neredeyse yarı boyutunda olan bu ürün saç şekillendiricilerimin için de vazgeçilmezim oldu.




 Öyle ki şöyle bir örnek vereyim size;  Bayramda evden çıkma telaşıyla saçlarımı düzleştirdikten sonra ( her işlemin sonunda mutlaka bir damla uygularım) serum sürmeyi unutmuşum. Saçlarım açma işlemi görmüş en  önemlisi her düzleştirme maşa işleminden sonra uçları kuruyan ama dipleri çok yağlı olan bir saç tipi. Misafirliğe gittiğim yerde aynaya baktım ve saç uçlarım çatal çatal sürpürge gibi durduğunu farkettim. John Frieda serum şekillendirme sonrası saç uçlarınızın o çatal çatal duruşunu düzeltiyor, kökten uca canlı saglıklı bir görünüm kazandırıyor. Bu ürünün değerini aradaki farkı görünce daha iyi anladım. Yani ben ürünü finishing serum olarak kullanıyor ve kesinlikle size de bu uygulamayla tavsiye ediyorum.




Evet boyutu küçük ve biraz da pahalı bir ürün ancak saçlarım omuzlarımdan aşağı inmesine rağmen bir pompa yeterli geliyor. Ürün diğer serumlara göre daha yoğun bir yapıda. Avon serum daha akışkan yağ kıvamında iken John Frieda jel kıvamından daha yoğun bir durumda.

Dediğim gibi çabuk yağlanan hatta bu durumdan muzdarip bir insanım. Bu serum kesinlikle ağırlık hissi yaratmıyor.

Ben ürünü Gratis'den Frizz Ease ürünlerinde bir al bir bedava kampanyasından yararlanarak edindim. Sizin de kampanyaları takip etmenizi ve faydalanmanızı tavsiye ederim. O zaman tadından yenmiyor :)

Ürün pompalı bir başlığa sahip


Fiyatı 38 Lira
25ml

Sevgiler
Makyajsız Asla'yı
takip edin
Makyajsız Kalmayın!

5 yorum:

  1. canım yazın çok güzel bnm bloğuma da bakarsan sevinirim sevg,ler

    YanıtlaSil
  2. Bu urun benim de favori sac bakim urunlerimden. Ben de cok masa uygulayan biriyim bir de sac katli olunca her yerden tiftik tiftik elektriklenmis sac uclari gozukuyodu. Bu urun o isi halletti :) guzel post olmus eline saglik

    YanıtlaSil
  3. benim de saçlarım çok işlem gördü ve kullandığım diğer ürünlerin yetersiz olduğunu düşünüyorum. kesinlikle bu ürünü almam lazım. blogunuzu çok beğendim sizi de beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. ya bırakın böyle boş işleri...

    YanıtlaSil