Sayfalar

Mac Gingerly Sheer Tone Blush

Merhabalar...

Sevgili Gizem İlktan ile birliklte kendisi şurada Kim Kardashian makyajına takmış durumdayız. Watsup'tan bak Kim gibi kontör yaptım bak aydınlatıcı uyguladım diye birbirimizi fotoğraf yağmuruna tutuyoruz. :) 

Araştırmalarıma göre Kim'in makyajının vazgeçilmez parçalarından biri de Mac Gingerly alllık.



Bu allık Mac allık serisinde sheertone blush olarak sınıflandırılıyor.

 Mat yapıda koyu şeftali tonlarına yakın diyebileceğimiz bir ürün.



Kesinlikle tozutmadığını da belirtmek isterim. Koyu gibi durması sizi yanıltmasın. Üç kere parmaklayıp elimin üzerinde dağıttım ve şu rengı yakalayabildim. Bu özellikteki allıkları seviyorum. Aceleniz olduğu ve ya beceriksizliğinizin tuttuğu zamanda kendinizi palyaçoya çevirme riskinizi ortadan kaldırıyor.




Karma ve yağlı ciltlere ayrıca mat yapıdaki allıkları tavsiye ederim. Nedense mat allık daha asil geliyor bana ya da ben kendime yakıştırıyorum :) Bilemedim...

10gram
Fiyatı 68 Lira


Sevgiler
Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın


Anneler Gunu Gratis indirimi


Kısa bir post ile Gratis Anneler Günü indiriminin ilk sabahında size neler aldığımı göstermek istedim. Açıkçası indirim kataloğunu gördüğümde pek heyecanlanmamıştım. Fakat The Balm'ın Put A Lid On It  göz bazı ve Meet Matte Nude palet için kuduruyordum. :) E öğlen arası bi uğrayalım dedim en yakın Gratis'e standda paletı görüp açınca renklerın güzelliği ve mat olması aman Allahım diyip bağrıma basmama sebep oldu. Normal satış fiyatı 75.5 Lira olan bu paleti 35 liraya aldım.Çünkü hayatta o parayı veremem bir far paletine.
Essence I Love Extereme Crazy Volume Mascara
Essence Quatro Palet
Ekilips Maske küpeler.

Benim alışverişim bu kadardı hanımlar. Aldığım tüm bu ürünler Meet Matte paletin indirimsiz fiyatından bile ucuza geldi. 

Son dakika! Watsons'da indirim kataloğu yayınladı. Fakat umutsuz :) Teşekkürler Gratis!

Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın!