Sayfalar

Mint Yesili Oje Flormar 424

Bugün bu oje rengi bana mutluluk verdi arkadaşlar!!! :)


Baharın yüzünü bir gösterip bir kaçtığı şu günlerde hava Ocak ayı moduna büründü. Bende ellerim yaz havasında olsun istedim.




Ojemiz ikinci katta çizgi çizgi görünümünden kurtuluyor ve harika duruyor. Oje kurutucu olmadan çabuk kurudu ve bozulmadı. Kalıcılığı konusunda birşey diyemeyeceğim her gün siliyorum çünkü...




Yaz için mint yeşili oje isteyen arkadaşlara tavsiyem olur. Sevgiler

Makyajsız Asla'yı
takip edin
Makyajsız Kalmayın

Mac Style Allik blush

Merhabalar

Şeftali rengi severlere bir allık tavsiyesinde bulunacağım.





Mac'in en çok satan allıkları arasında yer alan Style...

Gölgeleme amaçlı msf aldığım gün Mua kontör üzerine allık olarak bu allığı uyguladı. Duruşunu çok sevdim ve satın aldım.


Şu rengin tatlılığına bakar mısınız!!!! Bayılıyorum kendisine. Bu allığı en çok Mac Harmony ile gölgeleme yapıp elmacık kemiğimin üzerine  uyguladığımda sürüyüroum. Nedendir bilmiyorum bu iki tonun yüzdeki kombini çok hoşuma gidiyor.

Frost yapıda bir allık. Mac'in allıklarının pigmentasyonu ve kalıcılığı konusunda fazla ahkam kesmeyeceğim dostlar.

Mac Style Frost
Powder Blush 
9 Gram
Fiyatı:68 Lira

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

Essence Kas Kiti Eyebrow Set

Merhabalar

Sizi günlük makyajımın vazgeçilmezi Essence Kaş kitiyle tanıştırayım...






Güneşi ilk defa görmüş gibi ışıkta resim çekmek istedim. Baharın güzelliği bloğumdaki fotoğraflarıma da yansımalı :)
 Arkadaşlar öncelikle eskimiş görüntüsünden dolayı özür dilerim. Sol uçta kir gibi gözüken kısım ürünün etiketinden kalan parçalar:/

Emektar kaş kitini Gratis'İn %50 indiriminde 4 Lira gibi komik bir rakama edindim.
Kumral ve çok boyalı boyalı duran kaşı sevmeyen biri olarak bu ürüne hayran kaldım. Bu fiyata gerçekten çok çok iyi. Elimde 3 tane kaş ürünüm var fakat sürekli bu ürünü kullanıyorum. Hatta açık rengin dibini de görmüş bulunmaktayım. Dibi açılan ürün görünce sanki hazine bulmuşum gibi seviniyorum :)


Koyu rengi de çok abartı olmuyor. Zaten Swatc'ı gördüğünüzde arada dağlar olmadığını görüceksiniz. Daha hafif uygulamayla açık renkteki görünümü elde etmeniz mümkün. Saçları siyah olan arkadaşım da koyu rengi uyguluyor ondaki duruşunu da çok beğeniyorum. Kumraldan- siyah saça kadar uygulanılabilir.


Artık kaş kitleri bağımlısıyım diyebilirim. Uygulamayınca makyajım eksik gibi geliyor bir yavanlık var :) Kaşlarım çok sık deildir kaş doldurmanın verdiği keskin ve net ifadeye gözüm çok alıştı.
Yanındaki fırça dandik diye yazan arkadaşlarım var. Ben hep bu fırçayla uyguluyorum. Sert bir fırça, uyguladğınız ürünü çok iyi dağıtıyor. Far kaşınızda bir noktaya lönk diye yapışıp kalmıyor. Dibini gördüğüm ve bitireceğim ürünlerimden biriyle tanıştınız... Sizlere de tavsiye ederim.

Sevgiler
Makyajsız Asla'yı
takip edin
Makyajsız Kalmayın

Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo d39

Selam
 Flormar Delux Shine Gloss Stylo'ya Gratis'in bir daha ne zaman yapar bilinmez %50 indirimiyle sahip oldum. Emin olmamakla birlikte fiyatı 15 lira civarıydı sanırım.



Bir ara benim kış rengi rujum yok diyerek seçilmiş bir üründü. Tabi bol nemlendirmesi bu seriyi seçmemde büyük etken. Kendisi bir zamanlar sahip olduğum vişneli nivea yapısında verdiği renkte neredeyse aynı. Yani bir nevi lip balm-ruj'da diyebiliriz.


Seri'nin tasarımı şık, üründen memnun kaldım. Eksi yanı ise fiyatına göre ürünün biraz az olması. Çok fazla kullanmadım ürünün yaklaşık boyutu şu kadar...


Verdiği renk ise şöyle; verdiği swatch'da da nemlendirme özelliği bariz gözüküyor. Renk kodu d39


Başka renklerini de almayı düşünüyorum. Sık kuruyan, çatlayan, kabuksu görünüm alan dudaklarımı hem besliyor hem de renk vererek makyajımı tamamlıyor. Tavsiye edilir hanımlar. Nar çiçeği renginde gözüm var ;)

Sevgiler
Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın