Sayfalar

Make Up Forever MUFE

Merhabalar,,,

Bugün de size biraz nispet yapayım dedimmmm :)

Yaşadığım yerin etrafındaki avmler ve bu avmlerin barındırdığı kozmetik mağazalarının çeşitliliği beni çok mutlu ediyor. Aynı zamanda zarar da ettiriyor tabiki... :)

İstanbul'daki (sanırım Türkiye'deki) tek Make Up Forever Mağazası evime iki dakika uzaklıktaki Akbatı Avym'de yer alıyor.




Sephora'da da bu marka'nın standları bulunsa da mağazadaki ürün çeşitliliğini bulamıyorsunuz maalesef.

Krem ürünlerle kontör yapma isteği içerisindeydim. Stantdaki 6'lı zenciler için olan concealer paletine bakıyordum ki Mua Derya Çeliker o sizin için çok koyu değil mi? dedi. Bende derdimin krem kontör- highlight olduğunu söyleyince. Bana stick pan fondöteni önerdi hatta uyguladı. Çok memnun kaldım ve satın aldım. 






Ardından gözüm pudralara takıldı... Kapatıcı özelliği çok yoğun olan  Velvet Finish isimli pudrayı da almak ve istedim ve aldım da :)



Ürünlerin hem ambalaj tasarımı hem de yapısı harika hanımlar. Mufe markasıyla ilk olarak Hd Fondötenimi alarak tanıştım. Fondöten koleksiyonuna sahip biri olarak kullandığım en iyi Fondötenlerden biri. Hatta deseniz ki "Bir tane fondötenin olacak hangisini seçersin?" Kesinlikle Hd Fondöten derim. Derya Mua Hd fondötenimle birlikte kullanmam için hd primer testerı da verdi.



Pan fondöten 20 gram.




Pudra ise 10 gram. Pudrayı Mac Studio Fix Pudra gibi tek başına cilt makyajınız için kullanabiliyorsunuz. Yaz aylarında tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Ya da ince yapılı bir fondöteninizin üzerine de kapatıcılığı artırmak için kullanabilirsiniz. Ürünleri bugün deneyecektim fakat evden aceleyle çıkınca almayı unuttuğumu asansörde farkettim :(

Herneyse bir süre kullanır öyle yorum yazarım artık sizlere. 

Sevgiler

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın


Golden Rose Ruj 126

Genetik olarak dudakları dolgun bir insanım  silikon değil hanımlar:)
Allah vergisi diyelim. Bir o kadar da sorunlu aslında çok fazla kuruma problemi yaşıyorum. Çantamdan, cebimden Lip Balm eksik olmaz.

Makyajlarımda iddialı renkteki rujlardan kaçınıyorum. Çünkü çok dikkat çekiyor. Yıllardır nude ruj ararım. Denediklerim hep ölü gibi göstermiştir. Anladım ki tonu kreme beje kaçan tonlar değilde pembe alt tonlu nude'lar tercih edilmeli. Golden Rose standını kurcalarken satış danışmanı bayan en çok bu renk satılıyor dedi. 


Denedim, sanırım aradığım bu da değil dedim ve ayrıldım. Ancak mağaza aynalarına baktığımda ruj o kadar hoşuma gitti ki koşa koşa geri döndüm ve kaptım ürünü.



Rujumuz Golden Rose 2000 serisinden 126 numara.
Gri renkte tasarlanmış. Fakat çok da hoşuma gitmedi açıkçası.


Swatch ise şöyle;



Bana nedense nude rujlar daha asil gelir. Heralde kendime yakıştırdığımdan...


Ürünü hergün her makyajımda hatta makyajsızken de kullanıyorum. Nemlendirici özelliği güzel sürdükten sonra kuruma problemi yaşamıyorum.

Numarası 126. Açıldıktan sonra iki yıl kullanım ömrü var. Bittikçe alacağım vazgeçilmez nude rujum oldu artık. Umarım bu seri kaldırılmaz.Ürün 4.2 gram.

Rujun tek eksi yönü hanımlar biraz fazla ruj ruj kokması. Fakat güzel rengine ve duruşuna bayıldığımdan bu kusuru gözardı ediyorum.
 Zaten o kokuyu sürerken alıyorsunuz. Sonrasında uçuyor. Ya da burnum o kokuya alışıyor bilemiyorum :)

Sevgiler
Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin 
Makyajsız Kalmayın

Yves Rocher Waterproof Eye Pencil


Merhabalar, nasılsınız?

Biraz tembellik ettim sanırım, postlara ara verdim bir süredir. 

Bugün ki solistimiz Yves Rocher'in anlatılmaz yaşanır renkteki şu stylo göz kalemi...




Kahverengi gözlere sahibim. Yeşil ve mavi tonlarını alt kirpik diplerime sürmeyi çok seviyorum. Tabi ki yeşilin ve mavinin her tonu değil. Daha önce Mac'de hemen hemen aynı tonda bir göz kalemi görmüştüm fakat bir kaleme 40 Lira civarı para vermek pek işime gelmemişti. Geçenlerde Pelican Mall Yves Rocher'e uğradım. Sağolsun mağaza danışmanı Filiz Hanım ne zaman uğrasam yoğunluğuna rağmen çok iyi ilgilenir tüm müşterileriyle. Kartıma baktık ve seçtiğim 3 üründe %30 indirimim olduğunu ve yanında kocaman bir makyaj çantası hediye edeceklerini söyledi. Çanta şu an yanımda olmadığı için fotoğraflayamadım.

Gelelim kalemimize yeşilin şu tonuna bakar mısınız hanımlar...



Çok seviyorum çookkkk! :)

Ürün waterproof özellikte. Ben hiç göz üstüme kullanmadım. Hep alt kirpik diplerime uyguluyorum. Dağılma yaşamadım (ki bende böyle ürünler pek sabit kalmaz).

Ürünün eksi özelliği ise gramajı. Alırken içerisinde kalem uzunluğunda ürün vardır zannettim fakat şu kadarcıkmış :(



Olsun bana seninle geçen yıllarım yeter diyor Zeki Müren'e bağlıyorum! :)


Bu kalemlerin bir başka rengini daha aldım. Yani %30 indirimimi iki göz kalemi için kullandım. 

Yakında onun da yazısı gelecek.
Kalem, indirimle 20 Lira'ya geldi . Normal satış fiyatı 30 Lira civarı. Ben ki bir göz kalemine 5-6 Lira'dan fazla vermezdim. Fakat değdiğini düşünüyorum. Far uygulamaya üşendiğiniz günlerde de gözlerinize canlılık katıyor.
Ürünün ismi 03 Vert. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü ibaresi yer alıyor.

Sevgiler

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

Mac Msf Medium Deep

Merhabalar

Mac Mineralize Skinfinish Pudra'yı makyaja merak salıp da merak etmeyen yoktur herhalde. Ben msf'yi kontör uygulama amaçlı edinmek istedim. Tenime uyacak ve kontör oluşturacak renk olarak Medium Deep rengi uygundu benim için. 



İçerisinde ışıltı olmaması da kontör işleminin amacına uygun olmasını sağlıyor. 




İtiraf edeyim hanımlar bu ürünle kontör yapıp hafif elmacık kemiklerime de allık gibi uyguladığım zaman iltifat alıyorum :)




Özellikle mat göz makyajı yaptığımda bu ürünü kontör- allık amaçlı kullanıyorum. Sanki kendime mat allıkları daha çok yakıştırıyorum. Son zamanlarda gözeneklerim iyice büyümüş gibi gözüküyor. Malum ışıltılı allıklar gözeneklerinizi daha da ortaya çıkarıyor.



Kolay kolay kontör işlemi ve allık olarak kullandığınızda bitiremeyeceğiniz bir ürün. Kendisi 10 gram. Fiyatı 78 Lira.


Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın