Sayfalar

Rimmel London Scandaleyes Rimel Mascara

Merhaba canlar!

Bugün ki starımız Rimmel London Scandaleyes Mascara...


Şu rengin güzelliğine bakar mısınız! Turuncu benim içimi açar, gaza getirir!!! Sebebini bilmiyorum :)

Bu rimel bir paketin içerisinde yanında asansörlü siyah kalemiyle 13.90'a geldi. Karlı bir paket olduğu için bir deneyeyim dedim. Flormar Rimelimden sonra bu rimeli açtım. Flormar'dan daha başarılı buldum. Dezavantajı bu rimelin kocaman bir fırçası var. İlk başta bu özellik hoşuma gitmişti. Fakat iki gündür acayip derecede göz çevreme bulaştırıp makyajımı rezil ediyorum. Bu kadar kalın fırçayı üst kirpiklerime zar zor sürerken alt kirpiklerimde de deneme gafletinde bulundum. Bütün göz altım rimel oldu tabiki :) 
Küfür etmemek elde değil! :D


Fırçası kıldan oluşuyor. Çok net anlaşılmıyor fakat hafif göz kavisine oturması için kaşık şekli verilmiş. Tabi bu koca fırçayı gözünüze tam anlamıyla oturtup sürmeye kalktığınızda bulaşma sorunu yaşıyorsunuz. 


Bu kadar kötü yorumdan sonra gelelim güzel yönlerine. Bu rimel benim kısa düz kirpiklerimi neredeyse kaşıma değecek kadar kıvırdı ve dolgun gösterdi. Sürümü kolay fakat işe yaramayan rimellerin yanında daha işe yarar diyebiliriz. Daha önce bu markanın Day 2 Night rimelinden de memnun kalmıştım Rimmel London Maybelline Rimellerine benim gözümde alternatif bir marka olma yolunda.



Maybelline Falsies Rimelim 8.2ml iken bu rimel fotoğrafta görüldüğü üzere 12ml.
Maybelline rimelin kullanım ömrü 6 ay iken Scandaleyes 12 ay. Fırçasının büyüklüğünden kaynaklanan sorunlarım dışında (pratik yaptıkça sorun olmaz diye düşünüyorum) bu rimeli sevdim arkadaşlar. Tombul mascara severlere duyurulur. 

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

Sevgililer gunu indirimleri


Bugün sizlere günün anlam ve önemine binaen Sevgililer Günü Kampanyalarından kendime ne hediyeler almışım göstermek istedim...

Alışverişimi Yves Rocher, The Body Shop ve Rossman mağazalarından gerçekleştirdim. Fotoğrafı çekerken iki ürünümü koymayı unutmuşum fakat ben fotoğraflarda olmasa da kendilerinden bahsedeceğim.




The Body Shop Body Mist Moringa: 27 Lira

The Body Shop Chocmania Soap: Bu serinin hastasıyım sabununu da almak istedim. 7.5 Lira

The Body Shop Lip Balm Set: Kalp şeklindeki kutunun içerisinde 3 adet lip balm bulunuyor. 27 Liradan indirimle 20 Lira'ya geldi.

The Body Shop Saç Serumu: 25 Lira

Rocket Maskara: 15 Lira

Kazak Tüyü Temizleyici: Alakasız ama güzel bir ürün tavsiye ederim :)

Yves Rocher Matlaştırıcı Gözenek Sıkılaştırıcı Nemlendirici:29 Lira

Yves Rocher Organik Vanilya Parfüm:32 Lira

Yves Rocher Vanillia Noire: Bu parfümle aşk yaşıyorum. 85 Lira

Rossman Far Fırçası:1.90

Rossman Vücut Yağı Kayısı ve Bademli.6.90

Therra Med Diş Macunu:3.5 Lira

The Body Shop Papatya Özlü Göz Makyajı Temizleyici: 20 Lira

The Body Shop Coconut Saç Parlatıcı: 17 Lira

-Hepinize keyifli günler-

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

The Body Shop Coconut Sac Parlatici

Geçenlerde sevgililer günü kampanyasında neler var diye bir göz atmak üzere Akbatı The Body Shop Mağazasına uğradım. Kampanyalardan pek umduğunu bulamayan ben satış danışmanına saç ürünlerinde tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı derken gözüm şu ürüne çarptı. Bu ne? dedim :)


Bayan; Bu saç parlatıcı ürünümüz. Geçenlerde bir müşterim Hülya Avşar'ın ekranda saçları çok parlak gözüküyor bilirsiniz. Avşar'ın bu ürünü kullandığını söyledi ve satın aldı dedi.

Ben de ba ba baaaaa.... denemeli o zaman dedim:)

Tam da adamına söyledi çünkü Yetenek Sizsiniz Programında Hülya Avşar'ın o güneş gibi parlayan saçlarını hayranlıkla izliyorum. 

Elimde John Frieda'nın saç parlatıcı spreyi de var fakat pek bir numarasını göremedim. (yazısı gelecek)

Alıyım o zaman dedim ve kaptım bir tane. The Body Shop'un yok satan, içerisinde üzüm çekirdeği özü ve e vitamini barındıran saç serumu ve bir kaç parça ürün daha alarak mağazadan ayrıldım.

Ben coconut kokusu hastası bir insan olarak bu ürünün kokusuna en başından hasta olduğumu belirtmeliyim. Üzerindeki kullanım talimatına göre saçınız fönlendikten sonra bu ürün kullanılmalı. Nitekim bende öyle yaptım.


Ürün yapısıyla wax'ı andırıyor hanımlar. Özellikle kuru,mat, boyalı hatta açma işlemi yapılmış sarı saçta daha da güzel duracağından eminim. Ben elime az bir miktar alıp avuç içimde ısıtarak saçlarıma eşit bir şekilde yediriyorum. Püf noktası elinizde çok iyi ısıtarak dağıtmanız!




Ürünü henüz iki kere kullandım ve daha önce hiç bir blogda yazısına rastlamadım. Hemen haber vermek istedim. Çok çok ama çok başarılı bir ürün. Pırıl pırıl gözüken canlı sağlıklı saçlara kavuşuyorsunuz. Kuaföre fön çekmeye gittiğimde fön sonrası uygulattım ve kuaförümde çok beğendi. Koşun, çabuk hemen gidin alıınnnnnn!!!!



Fiyatı 16-17 Lira arası... Uzun süre gidecek ve en önemlisi başarılı bir ürün.

Sevgiler

Makyajsız Asla'yı
takip edin
Makyajsız Kalmayın


Bitenler

Canlarım; siz bu satırları okurken, aşağıda görmüş olduğunuz boş kutular çoktaaaannn çöp kutusunun dibini boylamış olacak :)



Ürün bitti, yenileri denenecek ve para harcıyacağım diye insan bu kadar sevinir mi? Benim gibi bir manyaksa seviniyor işte :)
 
Tester parfümü de sayar isek toplamda 14 ürün bitirdim. Ürünleri cilt bakımı, banyo gibi sınıflandırarak fotoğraflandırdım...


The Body Shop Body Butter Vanilya 200ml: Sevdim, çift hazneli bir üründü. Bir yarısında butter diğer yarısında vücut losyonundan daha yoğun bir krem bulunuyor. Harika bir vanilya kokusu. Kış için kullanmayı tercih ettim. Kokusunu, verdiği yumuşaklığı, nemlilik hissini ertesi gün de hissediyorsunuz. Tavsiye ederim.
Bea Beauty Body Lotion 250ml: Hala kapağını açıp kokluyorum. Bu ürünün kokusuna aşığım, hastayım. Böyle güzel bebeksi bir koku hiçbir markada koklamadım. Mutlu hissettiriyor kendinizi. İçerisinde ipek proteini ve shea yağı bulunuyor.Sadece Gratislerde bulunuyor. Bitirdiğim toz pembe renkli olanı bir de cheesecake'li olanı var. Tekrar alınabilir.
I Love Strawberries And Milkshake El Kremi 75ml: Bu kremde baydı içimi. Elim gittikçe bol bol sürdüm ve bitirdim çok şükür. Nemlendirmesini yeterli bulmadım. Bir daha almam.
Kalyon Oje Kurutucu: Çok sevdim, üzülerek dibini gördüm :) Çok güzel ojenizi kurutuyor ve içerisindeki yağ özleriyle tırnak etlerinize bakım yapıyor. Tekrar alacağım.
Avon Color Trend Start Up Pink: Bu ürünün yazısını yazdım. Çok güzel renk veren, Barbie pembesi bir lip gloss. Kesinlikle tavsiye ederim.
Moschino Pink Parfüm Testerı: Şekerli bana yazı anımsatan, hafif bir parfüm. Denemenizi tavsiye ederim.



Bioderma Atoderm Gel Moustant 200ml: Doktor tavsiyesiyle alınan bir üründü. Cilt kuruluğunun dengelenmesine destek olur diyor. Fakat bu ürünle cildimi yıkayınca acayip yüzüm geriliyor. Bir an önce krem sürme ihtiyacı hissediyorum. Ben hiçbir Bioderma ürünüyle cildimde bir mucizeye şahit olmadım. Bioderma ürünlerinden vazgeçtim artık.

Yves Rocher Vanilyalı Lip Balm: Güzel nemlendirdi fakat parmaklanan lip balmlardan almayacağım artık.

Bebak Makyaj Temizleme Mendili: Yedeğini bulunduruyor ve şu anda da kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım temizleme mendillerinin en iyisi. Tavsiye ederim.

Olay Yağlı Karma Ciltler için Nemlendirici Jel: Yazısını yazdım. Yedeğimde bulunuyor. Çok başarılı bir nemlendirici tavsiye ederim.



Pantene Aqua Light Şampuan: Şeffaf renkte, saçı ağırlaştırmayan, güzel temizleyen bir şampuandı. Sevdim, tekrar alınabilir.

Wella Hacim Veren Şampuan: Hacim verdiğine şahit olmadım :) Sadece güzel temizledi. Olsa da olur olmasa da olurdu.

I Love Strawberries And Milkshake Duş Jeli 500ml: Bu seri ilk Watsons'a geldiğinde gözüme o kadar güzel geldiler ki el kremi, duş jeli, vücut losyonunu hemen aldım. Benim bir duş jeline vereceğim paradan biraz pahalıydı. Sanırım 13 Lira civarıydı. Çok yoğun çilek kokusu beni bayıyor. Bu ürünü de bol bol kullanıp bitirdim. Çok baygın. Bir daha almayacağım. 

Hadi bakalım çöpe canlar :)



Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın


Essence Home Sweet Home Koleksiyonu

ESSENCE HOME SWEET HOME 01 CARAMEL CHEESE CAKE

Merhabalar, Essence Home Sweet Home koleksiyonunun çıktığını duyunca hepimiz koştura koştura Gratis'in yolunu tuttuk.  Ben Essence standında birçok ürünün 3.5 lira'ya düştüğünü duyunca pek de umudum olmadan   bir bakıyım dedim. İndirimde olan ürünlerde bir tane, az da olsa parmaklanmış krem farı aldım ve standın üst rafına kafamı kaldırdığımda Home Sweet Home koleksiyonundan bir kaç parça bir şey kaldığını gördüm ve çok mutlu oldum. Koleksiyondan turuncu tonlu allığı ve bir de şimdi fotoğraflarını gördüğünüz ojeyi aldım. Almaz olaydım!





Arkadaşlar ojenin fırçası fırça değil mübarek tırmık! Sürdüğünüz oje böyle yoluk yoluk sankı çatalla sürmüşsünüz gibi bir hal alıyor. Tekrar üzerinden geçerseniz yeni çizgiler oluşuyor. Rötuş yapmanız mümkün değil. Kuruma süresi hakkında yorum yapamayacağım çünkü oje kurutucu kullanıyorum. 



Tırnağımdaki yol yol izleri görüyorsunuz yukarıdaki fotoğrafta...  Essence'in nefret ettiğim bir ürünü oldu. Dün sürdüm bugün işe geldim. Üşenmedim saydım 6 tane tırnağımdaki oje soyulmuş berbat ötesi duruyor. O iğrençliğin fotoğrafını çekmek istemedim.



Eğer siz de bu koleksiyonun ojesini alıp henüz kullanmadıysanız bir an önce geri iade etmenizi tavsiye ederim.. Allahtan fiyatı 2.5 lira. Ucuz da olsa memnun kalmadığım bir ürünün yazısını yazarken sinir oluyorum elimde değil!

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

Bath&Body Works indirimi

Bath And Body Works indirimini duymayanınız kalmamıştır herhalde bayanlar. İndirimin ilk döneminde gittiğimde 3 al 2 öde tarzı kampanyalar vardı. Benim için yine de pahalı sayılacak bir kampanyaydı. Fakat bugün gittiğimde ise bazı ürünlerde %75'e varan indirimler söz konusuydu. Mum da almak istiyordum fakat mum alacağım parayla losyon alırım dedim. Yine cimriliğim tuttu :) Bakalım NELER almışım?




  • Vanilla Noire: Vitamin e, shea butter ve jojoba yağı barındırıyor. (losyon alışverişlerimde vanilya coconut vazgeçilmezimdir) 236 ml Fiyatı:7 Lira
  • Apple Blossom Citrus: Elma Çiçeği ve Turunç vücut losyonu.(fresh, ekşimsi bir kokusu var)  236ml Fiyatı:7 Lira
  • Sensual Amber: Hisli Kehribar vücut losyonu (odunsu harika ve çok kalıcı bir kokusu var aşık oldum, kullanmak için sabırsızlanıyorum). 236ml Fiyatı:12 Lira
  • Peach Citrus: Şeftali turunç vücut losyonu 236 ml Fiyatı:7 lira (fresh bir koku, turunçgil kokuları beni mutlu hissettiriyor)



Bu seride indirimde olan bütün losyonlar bunlardı bütün çeşitlerini aldım. Bir de mangolu coconut 'lı vardı fakat kokusu baygın geldi  tercih etmedim)

Bir de bilgenin yapısını çok meth ettiği body butter dan yoğunluk bakımından bir tık daha düşük vücut kremlerinden aldım. Şaşırtıcı bir konu var şöyle ki; Vücut losyonları vücut kremlerine nazaran daha yoğun kokuyorlarmış. Satış danışmanının yalancısıyım. Bakalım vücut kremlerinden neler almışım?

  • Love Love Love: İsmi ne kadar güzel değil mi? Bu vücut kreminin kokusu çok yoğun. Sıktığım vücut spreyleri bu ürün kadar kalıcı olmadı tenimde. İçerisinde beyaz erik, sulu çilek ve parlak vanilya miski var.  Ürün 24 saat boyunca nemlendirme vaat ediyor. En kuru ciltleri bile yumuşatıyor. Süt proteinleri, pirinç kepeği ve asai çileği ile zenginleştirilmiştir. 226 gram. Fiyatı: 14 Lira
  • Into The Wild Passion Primite Body Cream: Üzerinde içeri yazmıyor fakat satış danışmanı çam ve hatırlayamadığım birşeyin karışımı demişti :) Üzerinde sadece ormanın içinde 3 kat nemlendirici vücut kremi. 226 gram. Fiyatı: 9Lira.



İndirimsiz fiyatlarıyla bu ürünleri satın alsaydım. Toplam 160 Lira ödeyecektim. Fakat ben toplam da 56 Liraya bu ürünlere sahip oldum :)
Bu serilerin duş jelleri de benzer fiyatlardaydı. Elimde duş jellerim olduğu için tercih etmedim. 

Body Shop'dan sonra Bath&Body Works markasının ürünlerini nasıl bulacağımı bende merak ediyorum açıkçası. Umarım size fikir verebilmişimdir bu yazımla. Eve gelir gelmez yazmak istedim :) Sevgiler...

Makyajsız Asla'yı 
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın

Pure Beauty Goz Kremi

Yaş 25 yolun yarısı geyiği yapmayacağım...
Artık göz kremi kullanmam gerekiyor onu diyorum :)

Göz kremleri aşırı pahalı oluyor. Minnak şeylere 100 Lira para vermek evlat acısı gibi:/

Benim göz altı torbalarım, koyu renk sorunum yok hanımlar. Amacım sadece soğuk kış günlerinde göz altlarım nemsiz kalmasın. Bir de her gün makyaj yap, temizle, yıka, illa ki bir takviye gerekir artık diye düşünüyorum. Kırıştıktan sürmenin de bir manası yok değil mi ?:) Tedbirimizi önceden alalım. Hem çok da erken değil artık yaş 25 :)

İlk olarak göz kremi sürme alışkanlığını kazanmam gerek diye düşündüm. Bu sebeple ürünlerini merak ettiğim fakat bir türlü alma cesaretinde bulunamadığım Pure Beauty markasına göz diktim ve nar özlü fazla da iddiası olmayan bu kremi aldım. 




Güya antioxidan özellikli bir krem. Bir faydasını gördüm mü? cık!




Ürün 15 ml. Şu an bitmek üzere. Yorum yazmanın vaktidir dedim. Kremin yarısını küçük Sephora'nın container kutularına koyup iş yerime getirdim (makyaj öncesi mutlaka sürüyorum). Farkettim ki göz kremi makyaj öncesi çok önemli bir unsurmuş. Sürdüğünüz ürünü çok güzel dağıtmanıza imkan sağlıyor. Pütürlü değil kaymak gibi oluyor göz çevreniz. Made in Kore yazıyor üzerinde.




Ürünün makyaj öncesi verdiği bu güzel etki dışında pek de alınası bir özelliği yok. Fakat kokusu harika :) Kış için çok etkili bir ürün değil. Nemlendirmesi de çok iyi değil. Acaba yaz için mi saklasam diye düşündüm fakat az kaldığı için bitireyim gitsin dedim. Ürünün paketlemesi hijyen açısından başarılı. Bazı kremler gibi parmağınızı daldır, kullan değil.


Beyaz, krem yapıda bir ürün bu yüzden swatch yapmadım.
Göz altlarında çok yoğun ürün sevmeyen ve ya 20'li yaşlarda olan bayanlara, yaz için yapış yapış olmayacak bir ürün isteyenlere tavsiye ederim arkadaşlar. Sevgiler, hürmetler :)

Makyajsız Asla'yı
Takip Edin
Makyajsız Kalmayın