Sayfalar

Sephora indirimi

Sephora indiriminden alışveriş yapan arkadaşların videolarını izleyip ve postlarını okuduktan sonra çok da gidilesi bir şey yok gibi geldi. Ardından bugün arabayla gittiğim için işe Marmara Forum Sephora'ya bir uğrayayım dedim içim rahat etmedi anlayacağınız  :)

Her neyse gittim Marmara Forum'a yani pudralar dışında elle tutulur hiç bir şey yoktu...Dudak büktüm ve ayrıldım :(

Watsons'a gidip bir tane Pantene Aqua Light Saç Kremi ve Gala Marka Makyaj Temizleme mendili aldım.

Sonra Youtube videolarında gördüğüm Gratis'in yılbaşında satışa sunduğu 7'Li şirin mi şirin vücut losyonlarını almak istedim ve iş çıkışı Torium Gratis'e gittim.

Gratis'de istediğim vücut losyon setini 15 liraya aldım.

Ardından Giovanni Şampuan ve Saç Kremi serileri'nin 10 Lira'ya indiğini fark ettim. Bu ürünler diğer zamanlarda 18-19 liraya satılıyor. Gratis'in kendine has ürünlerinden. Fiyatlı olması iddialı gelmişti. Ancak memnun kalmazsam (?) düşüncesi almama engel olmuştu. Hemen bu fiyata bulmuşken kumral saçlar için olan seriden şampuan ve saç kremini aldım. Mesela bu ürünler Marmara Forum Gratis de indirimde değildi. Enteresan!

Loreal'in arı sütlü göz kremi indirimdeydi. Bu ürün 30'lu yaşlar için bir krem ancak içerisindeki özel yağlar ve arı sütü bulunması almama etken oldu. Kırıştıktan sonra sürmenin manası yok diyerek attım sepete. Üstelik 14 Lira idi. Bir göz kremi için hiç birşey!




Sonra hadi burdaki Sephora'ya da uğrayayım dedim. Bir de ne göreyim çok farklı ürünler de var burda. 
Örneğin diğer zamanlarda 180 Lira civarında olan Sephora saç düzleştirici 50 Lira'ya düşmüş. 100'de yüz seramik 2 yıl garantili ve ısı dereceleri ayarlanabilir yapıda.

15 Liraya inen Mineral Pudra fondöteni, Matlık ve hafif ışıltı veren yüz bazını, ve yazın bacaklarıma (çok beyaz olduğu için) kullanacağım bronzluk veren spreyi 10 Lira'ya aldım.


Benefit ürünlerinin bir kısmında %30 indirim vardı. İçerisinde Benefit You Rebel Renkli Nemlendiriciyi çok istiyordum. Hazır bir daha bu fiyata bulamam diyerek aldım. Verdiği sağlıklı ışıltı harika!
(Marmara Forum Sephora'da bu ürün indirimde değildi)
Torium'daki bayan o tarz konumdaki mağazalarda ürünlerin daha çabuk tükendiğini belirtti. Bu gibi indirimlerde Torium'u tercih edeceğim bundan sonra.

Siz neler aldınız Sephora indiriminden?
Aldıklarımı nasıl buldunuz?

Hepinize karlı alışverişler. Ne zamandır beni böyle heyecanlandıran ve mutlu eden bir alışveriş yapmamıştım. :)

Darısı başınıza

Sevgiler

Makyajsız Asla'yı 
takip edin
Makyajsız Kalmayın

13 yorum:

  1. Güle güle kullann canımm :)) Gerçekten her yerde farklıymışş yaa :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangilerini beğendin en çok ve almak isterdin?

      Sil
    2. Benefit setlerde bebeğim yaa malesef indirimde değiller birde süngerini istiyordum Sephoranın sarı olanı oda yoktuu :(

      Sil
    3. onlar burda da ındırımde değildi cnm sadece bir set ındırımdeydi o da benefit cabana set.

      Sil
  2. Gene de şanslıyız kuzum baksana bir torium bir marmara park talan edebiliyoruz :))) güle güle kullannn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bu kadar yol tepmemizin bir ödülü olmalıydı ama değil mi? :) teşekkür ederim!

      Sil
  3. hayır henüz denemedim bu akşam deneyeceğim. Tekrar yorum yazarım.

    YanıtlaSil
  4. düzleştirici de süpriz olmuş:)ii yapmışsın bence güle güle kullan hepsini):

    YanıtlaSil
  5. saç düzleştiriciyi eve geldim banyo yaptım ve size söz verdiğim üzere denedımn. Ürünü zaten elıne aldığınızda kalitesini anlıyorsunuz.saçlarımı tek kat düzleştirmede kuaförden çıkmış gbi yaptı gerçekten bu kadar ıyı olucağnı tahmın etmemiştım. Bu alışveriş gerçekten çok karlı oldu. Eğer sizinde böyle bir ürüne ıhtıyacınız varsa kaçırmayın. aynı zamanda saç maşası gibi de kullanılıyor bılıyorsunuz üzerinde yazıyor zaten. Bnm alırken kafamda tek soru işaretı istediğim gibi geniş plakalarının olmamasıydı. Ama ürün çok güçlü ve işini çok iyi yapıyor ve plakaların geniş olması bir gereksınım olmaktan çıktı benım gözümde.İndirimsiz olsa dahı alınırmış. Ben ki iki fön çektireceğim paraya düzleştiricimi aldım. 10-15 dk da saçlarım kuaförden çıkmış gibi oldu. Umarım açıklayıcı olmuştur.

    YanıtlaSil
  6. aratıp ayırtabılırsınız. indirimlerin belırlı bır tarıhı yok her an kaldırılabılır. aklınızda bulunsun. sevgiler

    YanıtlaSil
  7. bende genelde indirimlerde toriumu tercih ediyorum kıyafettede öyle çok talan edilmemiş oluyor.Ben yazınki indirimn sonlarında gidip cargo allık fırça falan almıştım toriumdakinden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef bn gecen yil kacirmisim o indirimi :( gule gule kullanin. Cargo markasini tanimak isterdim.

      Sil